Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΠΣΣΕ και Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν την Πέμπτη, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Το Μνημόνιο υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου του ΠΣΣΕ, Ηλία Δημητρίου και της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Φωτεινής Παπαδοπούλου, στα γραφεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, η συνεργασία η οποία προνοείται στο Μνημόνιο

περιλαμβάνει κυρίως την από κοινού προώθηση και ανάπτυξη των αρχών και των αξιών εθελοντισμού μέσω της ανάπτυξης, οργάνωσης, και υλοποίησης έργων και δραστηριοτήτων, της διάθεσης ενημερωτικού υλικού για την επίτευξη των κοινών τους στόχων, και τη συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες. Επιπρόσθετα, οι δύο φορείς θα συνεργαστούν στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών και γενικότερα στην αμοιβαία αξιοποίηση της γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Το ΠΣΣΕ και ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός συμφώνησαν ότι «η υπογραφή αυτή σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών, και την  εφαρμογή ενός κοινού προγράμματος δράσης για την προώθηση κοινών σκοπών τους σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και αποτελεί το επιστέγασμα της μακράς και αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα