Υποψήφια για τη Δημαρχία Κυθρέας η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για Δήμαρχος Κυθρέας, εξέδωσε η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ.

Αυτούσια η εξαγγελία: 

Αγαπητές Κυθρεώτισσες, αγαπητοί Κυθρεώτες,

Είναι με πλήρη επίγνωση των ευθυνών και μετά από συνεχή παρότρυνση από συνδημότες μας που αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση της Δημάρχου στον Κατεχόμενο Δήμο Κυθρέας.

Τα δώδεκα χρόνια εμπλοκής και εμπειριών από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Κυθρέας, μα πάνω από όλα η αγάπη και το ενδιαφέρον για το τόπο μου με οδήγησαν να λάβω την τελική μου απόφαση.

Μισός αιώνας σκλαβιάς φέτος, μισός αιώνας που είμαστε πρόσφυγες

και αντιλαμβάνομαι το χρέος που έχουμε απέναντι στις νέες γενιές για να μην ξεχάσουμε την Κυθρέα, για να μην ξεχάσουμε την κατεχόμενη γη μας, για να ανανεώσουμε την ελπίδα της απελευθέρωσης και της επανένωσης.

Όλοι μαζί, με όλα τα οργανωμένα σύνολα, τους φορείς και όλους τους Κυθρεώτες οφείλουμε να κρατήσουμε τη μνήμη της κατεχόμενης γης μας ζωντανή, οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα μνημεία, τις εκκλησιές μας και όλη την πολιτιστική μας κληρονομιά, οφείλουμε να κρατήσουμε τον κόσμο της Κυθρέας ενωμένο, οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη για τον τόπο μας στις νεότερες γενιές.

Απευθύνω πρόσκληση συνεργασίας στον κόσμο της Κυθρέας ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης, γιατί η Κυθρέα πρέπει να τίθεται πάνω από όποιες σκοπιμότητες και συμφέροντα. Η Κυθρέα πρέπει να μας ενώνει.

Με Εκτίμηση,

Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ

Ανεξάρτητη Υποψήφια Δήμαρχος Κυθρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα