Θλίψη για την 28χρονη Λάουρα - «Ήταν εξαιρετική μητέρα»

Δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια της Λάουρας η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Έντμοντον του Λονδίνου σύμφωνα με το Independent. Η Κύπρια ομογενής παρασύρθηκε από όχημα καθώς φέρεται να χρησιμοποιούσε μια διάβαση πεζών κατά την βραδινή της βόλτα με τα δύο σκυλιά της.

Η αδελφή της νεαρής ανέφερε ότι, «σκοτώθηκε ενώ έκανε βόλτα με τα δύο σκυλιά της. Δεν ξέραμε ότι θα σχεδιάζαμε μια κηδεία για αυτήν τόσο νωρίς. Πέθανε σε ηλικία 28 ετών. Εγώ και η οικογένειά

μου δεν είμαστε σε θέση να της αποχαιρετήσουμε όπως της αξίζει, γι’ αυτό ζητώ βοήθεια για τα έξοδα της κηδείας. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα σας ευλογήσει όλους. Η αδερφή μου έφυγε για πάντα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο πατέρας της άτυχης Λάουρας ραγίζει καρδιές με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή είναι η πιο δυστυχισμένη μέρα της ζωής μου, σήμερα το πρωί ξύπνησα με ένα τηλεφώνημα από τη μικρότερη κόρη μου για να μου πει ότι η μεγαλύτερη κόρη μου έχει σκοτωθεί. Συνεχίζω να ελπίζω ότι θα τηλεφωνήσει ξανά και θα πει ότι δεν το εννοούσε».

Η μητέρα της έγραψε, «ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας τη στιγμή της απώλειας μας και παρακαλώ βοηθήστε την αστυνομία στην έρευνά της».

Ο ξάδερφός της είπε στο Independent ότι ήταν μια «εξαιρετική μητέρα και ξαδέρφη».

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Λονδίνο: Νεκρή Κύπρια ομογενής - Παρασύρθηκε από όχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα