Υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Λακατάμιας εξήγγειλε ο Δημήτρης Παντοπώλης

Tην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Λακατάμιας, εξήγγειλε μέσω ανακοίνωσης ο Δημήτρης Παντοπώλης

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, «δηλώνω ότι κατέρχομαι ως Ανεξάρτητος και μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, για να διεκδικήσω τη θέση Αντιδημάρχου στο τοπικό διαμέρισμα Λακατάμιας, του νέου Δήμου Λακατάμιας, Τσερίου, Συνοικισμού Ανθούπολης, αφού έτσι πιστεύω ότι μπορώ να υπηρετήσω επάξια τα συμφέροντα των συνδημοτών μου».

Αυτούσια η εξαγγελία: 

Με όραμα μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη, με σεβασμό

στον άνθρωπο και το περιβάλλον, μετά από δική μου επιθυμία και διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και με παρότρυνση πολλών από εσάς, δηλώνω ότι κατέρχομαι ως Ανεξάρτητος και μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, για να διεκδικήσω τη θέση Αντιδημάρχου στο τοπικό διαμέρισμα Λακατάμιας, του νέου Δήμου Λακατάμιας, Τσερίου, Συνοικισμού Ανθούπολης, αφού έτσι πιστεύω ότι μπορώ να υπηρετήσω επάξια τα συμφέροντα των συνδημοτών μου.

Πρεσβεύοντας μια αλλαγή νοοτροπίας, για πλήρη διαφάνεια σε όλους του τομείς, έχοντας εχέγγυο την 25χρονη δράση μου στην τοπική κοινωνία, μέσα από ποικίλες δράσεις, φιλοδοξώ να συνεχίσω, με την ίδια ακριβώς συνέπεια, σύνεση και συνεργασία που έχω επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Σημειώνω ότι έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια ως Πρόεδρος των Συνδέσμων Γονέων Α΄ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας, Γυμνασίου Αρχαγγέλου και Λυκείου Αγίου Γεωργίου, ΚΕΝΘΕΑ Λακατάμιας, Οργανωτικού Γραμματέα Σωματείου Κυριάκου Μάτση Λακατάμιας και της Τ.Ε. ΔΗΣΥ. Περαιτέρω έχω υπηρετήσει τις Ομοσπονδίες και Παγκύπριες Συνομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Φίλες και φίλοι, η πρόθεση μου αυτή σκοπό έχει να καταστώ για ακόμη μια φορά ωφέλιμος προς τους συνδημότες μου και θα αξιοποιήσω προς όφελος της Διοίκησης του Δήμου και των πολιτών, την επαγγελματική μου εμπειρία και γνώση, στη διαχείριση σύγχρονων Δημόσιων οργανισμών και την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Με αίσθημα ευθύνης και αντίληψη ως προς τις ανάγκες του νέου Δήμου και των συνανθρώπων μας, δηλώνω όπως πάντοτε παρών και συνεχίζω με το ίδιο ήθος και αξιοπρέπεια, έντιμα και ειλικρινά, όπως με έχετε γνωρίσει μέσα από το διαχρονικό μου ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας και με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κάθε δημότη ξεχωριστά, αλλά και όλων μαζί.

Προσδοκώ η δική μου παρουσία στην Αντιδημαρχία του τοπικού διαμερίσματος Λακατάμιας, να έχει ως αποτέλεσμα μέσα από αλληλένδετες πράξεις, το συνολικό όφελος, αντιμετωπίζοντας ισότιμα όλους τους δημότες του νέου Δήμου. Δίνοντας φωνή στη τοπική κοινωνία μέσα από δημόσιες διαβουλεύσεις, αξιοποιώντας τις γνώσεις και εμπειρίες των συνδημοτών μας.

Περαιτέρω, αξιοποιούμε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα στο μέγιστο δυνατό βαθμό για να φέρουμε ανάπτυξη και πρόοδο, στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα, τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για κάλυψη των αναγκών του Δήμου, προστατεύουμε το περιβάλλον.

Αγαπητέ συνδημότη, μαζί μπορούμε να εργαστούμε σκληρά, για να μετατρέψουμε την πόλη μας, σε μια «έξυπνη» πόλη, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Δημήτρης Παντοπώλης

Ανεξάρτητος Υποψήφιος

Για την Αντιδημαρχία Λακατάμιας

Keywords
Τυχαία Θέματα