Υποψηφιότητα για τον Δήμο Στροβόλου εξήγγειλε ο Σταύρος Σταυρινίδης

 Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Στροβόλου ενόψει των τοπικών εκλογών της 9ης Ιουνίου εξήγγειλε ο Σταύρος Σταυρινίδης, σημειώνοντας την 17ετή εμπειρία που αποκόμισε ως Δημοτικός Σύμβουλος και Σχολικός Έφορος Στροβόλου.

«Με την αταλάντευτη θέληση μου να υπηρετήσω αξιόπιστα, τίμια και ευσυνείδητα, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας για την Δημαρχία Στροβόλου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταυρινίδης. «Με τις εμπειρίες που απέκτησα, εκπροσωπώντας την Κυπριακή Δημοκρατία

στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών στις Βρυξέλλες της οποίας είμαι Β’ Αντιπρόεδρος, έχοντας μελετήσει σύγχρονα μοντέλα διακυβέρνησης άλλων ευρωπαϊκών πόλεων με καινοτόμες δράσεις, είμαι έτοιμος για την επερχόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μετεξελίξουμε τον Στρόβολο σε έναν δήμο πρότυπο, εμβληματικό», σημειώνει.

Ένα δήμο, προσθέτει, «φιλικό στο δημότη και τους επισκέπτες, βιώσιμο, σε μια πόλη έξυπνη, καθαρή, πράσινη, αειφόρα και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη που να προωθεί και να σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων του πολιτισμού και του αθλητισμού, την νέα γενιά, τους συνταξιούχους, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συνάμα την ευημερία των επιχειρήσεων. Ένα Δήμο όπου θα μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη όταν περπατούμε στις γειτονιές του».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα