Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Βορειοανατολική ροή στην επιφάνεια η οποία συντηρεί θερμοκρασία υψηλότερη της κανονικής για την εποχή και αιωρούμενη σκόνη.

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένη ψηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένη ψηλή νέφωση. Σε ορισμένες υπήνεμες

περιοχές δυνατό να παρουσιαστεί ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ψηλές κυρίως νεφώσεις. Η θερμοκρασία αρχικά θα παραμείνει στα ίδια, ψηλά για την εποχή επίπεδα και θα σημειώσει μικρή αύξηση την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Αντρέου: Μαρτυρικό υλικό στα χέρια της Αστυνομίας για την κηδεία στο Αβδελλερό

Keywords
Τυχαία Θέματα