Αυτοί σφυροκοπούσαν και οι άλλοι… νανούριζαν

Κάνουμε start με το φοβερό contrast της ημέρας! Να παρακολουθείς Λυριτζή – Οικονόμου το πρωί να χτυπάνε κάτω σαν χταπόδι τον Μαγκριώτη και ξαφνικά, να γυρνάς απέναντι στον Οικονομέα και Καμπουράκη… και να νανουρίζεσαι με το θέαμα! Είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και από την γλυκάδα που τον αντιμετώπιζαν, κόντεψε να μας πάρει ο ύπνος! Αmazing η διαφορά τους!

Κι άλλοι ανησυχούν για το επαγγελματικό τους μέλλον, δεν κάνουν έτσι!
Τι μπλιαξ η εικόνα της Σίσσυς Χρηστίδου

και του άντρα της να στήνονται μπροστά στις κάμερες όλη την ώρα, για να διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού τους και να διαβεβαιώνουν τον ελληνικό λαό ότι επιθυμούν να μεγαλώσουν τη φαμίλια τους. Με το ζόρι και το στανιό να βρίσκονται στην επικαιρότητα, διότι έχουν και εκείνο το περιβόητο δάνειο να ξεπληρώσουν! Ant1 ακούει;

Συντονισμένοι
Τρελό σουξέ μιλάμε έχει η Ελένη Ψυχούλη στον Σκάι με τις μαγειρικές της! Έχουμε πάθει την πλάκα μας! Διότι όχι μόνο βλέπουμε στα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά ότι ακόμα και οι επαναλήψεις της κάνουν υψηλότατα νούμερα για το Φάληρο, αλλά χθες μιλούσαμε και με φίλο, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι μόλις είχε φτιάξει μια μούρλια ομελέτα με κορν μπιφ, που την είχε σταμπάρει στην εκπομπή της journalist! Απήχηση η τύπισσα όχι αστεία!

Πρωτοπόρος!
Βαστάτε τώρα, ακολουθεί μυαλό – τομή στο ίντερνετ! Νίκος Μουρατίδης. Έφτιαξε την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, εξομολογήθηκε στην Τατιάνα today που πήγε για να τα ξαναβρούν, επειδή τον καιρό που ήταν σκοτωμένοι, αυτή είχε πει στην εκπομπή της «Και ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ο Μουρατίδης;»… Και αυτός άνοιξε σάιτ για να μπαίνει ο κόσμος λέει μέσα και να βλέπει το ποιόν του ότι δεν είναι τυχάρπαστος! Η βλακεία που σου εκτοξεύεται ώρες ώρες από αυτή την τηλεόραση, δεν έχει όριο. Με ρουκέτες παλεύουμε οι έρμοι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα