Αναβάθμιση για το εργοστάσιο της Coca Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι – 160 εκ. ευρώ οι συνολικές επενδύσεις της εταιρίας στην Ελλάδα

Συνέχιση στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, στην οποία έχει συνεισφέρει συνολικές επενδύσεις160 εκ. ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια, φιλοδοξεί να προσφέρει η Coca-Cola Τρία Έψιλον παρά τις δυσκολίες που καταγράφονται στην εγχώρια αγορά. Η εταιρία, που είναι η μεγαλύτερη στον τομέα παραγωγής και εμπορίας μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα με επιτυχή δραστηριοποίηση εδώ και 43 χρόνια, εξετάζει νέες επενδύσεις, με άξονα την καινοτομία και στόχο να συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό πελάτη για πάνω από 4.500 προμηθευτές

και σημαντικό προμηθευτή για 130.000 καταστήματα.

Σήμερα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει 250 διαφορετικά προϊόντα σε 11 εκ. καταναλωτές, το 98% των οποίων προέρχεται από τις 5 μονάδες παραγωγής της στην Ελλάδα και προμηθεύεται συστηματικά το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώτων υλών της από Έλληνες παραγωγούς. Η εταιρία απασχολεί περίπου 2.000 εργαζομένους και με τη λειτουργία της υποστηρίζει και χρηματοδοτεί περίπου 43.000 θέσεις εργασίας, δίνοντας πνοή στην ελληνική αγορά καθώς η Ελλάδα είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε και επιθυμεί να συνεχίσει να δραστηριοποιείται και να αναπτύσσεται εδώ.

Μια από τις 5 μονάδες παραγωγής είναι η πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα στο Σχηματάρι Βοιωτίας η οποία αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής αναψυκτικών και μη-αλκοολούχων ποτών στην Ευρώπη.  Η μονάδα λειτουργεί από το 1989, έχει έκταση 120 τετραγωνικά στρέμματα, διαθέτει 10 γραμμές παραγωγής αναψυκτικού και χυμού και διανέμει όλη την ποικιλία των προϊόντων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Πρόσφατα το εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι αναβαθμίστηκε πλήρως, με την προσθήκη μιας επιπλέον γραμμής παραγωγής αναψυκτικού, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγική δυναμική του, ενώ παράλληλα υλοποιήθηκαν και εργασίες δημιουργικής ανανέωσης των χώρων του εργοστασίου. Η τοποθέτηση μηνυμάτων και πληροφοριών που αφορούν την εταιρεία καθιστούν το εργοστάσιο ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης, όπου οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της δραστηριότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα