Ανήσυχοι οι αθλητικοί μετά το νέο περιστατικό

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο αθλητικό κομμάτι της δημοσιογραφίας μετά το νέο επεισόδιο εις βάρος του αθλητικού συντάκτη Άρη Ασβεστά και καθώς συνεχίζεται το πογκρόμ επιθέσεων κατά αθλητικών συντακτών τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός καταδίκασαν απερίφραστα οι δημοσιογραφικοί φορείς, όμως η ανησυχία για το πού θα καταλήξει η ιστορία είναι έκδηλη. Είναι χαρακτηριστικό πως σε όλα τα γραφεία εφημερίδων το περιστατικό ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης, με όλους να αναρωτιούνται ποιός και γιατί έκανε την αποτρόπαια πράξη. Τα συμφέροντα στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλα, με τον αθλητικό

Τύπο να βρίσκεται στη μέση, με αποτέλεσμα οι λεκτικές εντάσεις να καταγράφονται καθημερινά σε blog, site και ραδιόφωνα.

Οι γνωρίζοντες τα του χώρου έλεγαν πως τα τελευταία χρόνια είναι η πολλοστή επίθεση κατά αθλητικών δημοσιογράφων σε γήπεδο ή ακόμη χειρότερα έξω από το σπίτια τους ή έξω απο το Μέσο όπου εργάζονται.

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί συνέπειες για την υγεία τους πλην της μεγάλης ψυχολογικής φθοράς αυτών που δέχθηκαν την επίθεση, που δεν είναι καθόλου αμελητέα. Εν ετει 2012 στην Ελλάδα η ελευθεροτυπία ακόμη ψάχνει να βρει τη θέση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα