Απαντήσεις σε όλα έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Mega τονίζοντας ότι επιδιώκει την αυτοδυναμία για να μην υπάρξει ακυβερνησία στη χώρα!

Μία εικόνα χίλιες λέξεις…θα έλεγε κανείς αν παρατηρούσε το πλάνο του Σαμαρά στο γραφείο του με πλάτη την φωτογραφία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και την φωτογραφία της οικογένειας του δείχνοντας έτσι έντονα το σεβασμό του προέδρου της Ν.Δ. στις «αξίες» που πρέπει να διακρίνουν ένα ηγέτη!

Όσο… και να προσπάθησε να την «πάει αλλού» την συζήτηση ο Πρετεντέρης, ο Σαμαράς έδειξε ετοιμόλογος και απάντησε σε όλα, αλλά

κυρίως στα θέματα της επόμενης ημέρας των εκλογών…όπου ξεκαθάρισε ότι τον πρωθυπουργό θα τον ορίσει το πρώτο κόμμα διευκρινίζοντας ουσιαστικά τις προθέσεις του επί της διαδικασίας, ενώ απέκλεισε κάθε συνεργασία με τον κύριο Βενιζέλο.

Για τα περί μνημονίου… ο κύριος Σαμαράς απάντησε ότι δεν θα αυτοκτονούσε τη χώρα του κάνοντας πρόσκαιρα χαρούμενους κάποιους και βάζοντας την χώρα σε μια παρατεταμένη «κηδεία» μη ψηφίζοντας το μνημόνιο 2 ενώ ξεκαθάρισε ότι ήταν μόνος του όταν διαφώνησε στην ψήφιση του μνημονίου 1 ενώ είχε προβλέψει και τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε για τους Έλληνες!

Στάθηκε κυρίως… σε θέματα οικονομικά τονίζοντας ότι ο φόρος ακινήτων ήταν ένα λάθος μέτρο και ότι η Ν.Δ θα τον καταργήσει, ενώ αναφέρθηκε και στους ομολογιούχους που έχασαν τα λεφτά τους παρά για την αντίθετη διαβεβαίωση του Βενιζέλου διευκρινίζοντας ότι η Ν.Δ. θα βρει τρόπο να τους τα δώσει πίσω, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη τονίζοντας ότι αυτός είναι ο κύριος στόχος καταδικάζοντας το παράδειγμα της Βουλγαρίας η οποία δεν πέτυχε τίποτε στον τομέα αυτό!

Όσο για τους κουκουλοφόρους τόνισε ότι το θέμα θα λυθεί οριστικά και θα ρυθμιστούν και τα θέματα του ασύλου.
Πάντως γενικότερα είδαμε τον… Αντώνη Σαμαρά να στέκεται «ηρωικά» στα προβλήματα του τόπου με σχέδιο και όραμα καταδικάζοντας τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ και το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου αλλά και του Βενιζέλου απευθυνόμενος με ειλικρίνεια στον ψηφοφόρο από όλα τα κόμματα από όπου και εάν προέρχεται ο καθένας για το καλό του τόπου…!

Μία τηλεοπτική εμφάνιση… μέλλοντα πρωθυπουργού με διάθεση αλλαγών αλλά και αποστροφή παλαιότερων αποτυχημένων πολιτικών στην οικονομία και όχι μόνον που εγγυάται την πραγματική αλλαγή στη μιζέρια του Έλληνα πολίτη με διάθεση εξασφάλισης των συμφερόντων του τόπου!

Ενώ όλοι μας περιμέναμε… από τον Λουκά Παπαδήμο την ημερομηνία των εκλογών ακόμα και σε αυτό ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε σαφή απάντηση πρώτος απαντώντας ότι οι εκλογές θα γίνουν οριστικά στις 6 Μαΐου! και επιδιώκει η Ν.Δ. την αυτοδυναμία και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία θα πάει σε δεύτερο πρωθυπουργός θα βγει από το πρώτο κόμμα!

Πολιτικός για σεμινάριο… αλλά κυρίως με διάθεση για το καλό του τόπου και της Πατρίδας μας!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα