«Ας τούς φωτίσει το άστρο της Βηθλεέμ…!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Φώτιση και καλά μυαλά, εύχονταν οι παλιοί τέτοιες γιορτινές ημέρες και κυρίως των Φώτων… Καλά Χριστούγεννα και όχι καλές γιορτές, μάς προτρέπει να λέμε, ο «σταρ» του Ράδιο Αρβύλα απ’ τη Θεσσαλονίκη Κωνσταντινίδης σε κόντρα των εχθρών της θρησκείας και του Έθνους…

Όποια ευχή και να λέμε με την καρδιά μας είναι καλή και ρίχνει λίγο βάλσαμο στις καρδιές

μας, λέω εγώ ο ταπεινός, που δεν ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω απ’ τα πολιτικά, την κατοχή και ομηρία της χώρας και του λαού από δανειστές, τοκογλύφους, κερδοσκόπους, τρόϊκα εξωτερικού και εσωτερικού κ.α.

Άλλά μού ανέβασαν την αδρεναλίνη όσα όμως διάβασα στις εφημερίδες (ΝΕΑ 21/12,σελ. οικονομίας) για κάτι μάγους (;) των hedge funds που κέρδισαν καραβιές εκατομμυρίων «πιστεύοντας» (μόνο;) ότι δεν θα συμβεί επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας και όσα τόσο παραστατικά αναλύει στο άρθρο του ο συν. Γιώργος Δελαστίκ! Με αναγκάζουν να ευχηθώ σε όλους όσοι συνοδοιπορούν με την Κυβέρνηση και τις …σωτήριες επιλογές της για το καλό μας (;) να τους φωτίσει το άστρο της Βηθλεέμ (οι Μάγοι δεν τό ‘χουν πια ανάγκη, έχουν μάλλον GPS στις καμήλες) να ανοίξουν το μυαλό τους και να καταλάβουν ότι η αιχμαλωσία της Ελλάδας (αυτής της πατρίδας που δεκαετίες όλοι αυτοί που την επικαλούνται κάθε τόσο μελιστάλαχτα την έχουν ξεσκίσει…) δεν έγινε από εξωτερικούς εχθρούς κι αρπαχτικά αλλά και με το χέρι αυτών που άνοιγαν …κερκόπορτες και δημιουργούσαν Εφιάλτες!

Άντε λοιπόν συνέλληνες, Καλά χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υπομονή και αντοχή κι ελπίδα… Η συντέλεια του Κόσμου δεν ήρθε μέσα από την προφητεία των Μάγια, αλλά φοβάμαι μήπως η καταστροφή (που ούτως ή άλλως ήδη έχει γίνει στη Γη και στην συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που ζουν πάνω της…) ολοκληρωθεί από τις προφητείες και τις επιλογές των …μάγων της πολιτικής!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα