Αστέρας του ράγμπι έκανε «κερατάκια» πίσω από τον Κάμερον στην Ντάουνινγκ Στριτ (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία λόγω της πρωτοφανούς ενέργειας ενός φημισμένου αθλητή ράγκμπι, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσημης φωτογράφισης την Τρίτη στην Ντάουνινγκ Στριτ εμφανίστηκε να κάνει «κερατάκια» πάνω από το κεφάλι του Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο δράστης είναι ο Μανού Τουιλάγκι, μέλος των Λιονταριών, της ομάδας που απαρτίζουν βρετανοί και ιρλανδοί αθλητές του ράγκμπι και πρόσφατα θριάμβευσαν επί της Αυστραλίας.

Για αυτή τους τη νίκη προσκλήθηκαν στην πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο και μάλιστα ο Ντέιβιντ Κάμερον

δήλωσε ευτυχής ότι η περιοδεία των Λιονταριών και οι νίκες τους στην Αυστραλία «ενέπνευσαν» τον μικρό γιο του να ασχοληθεί με το ράγκμπι.

Ωστόσο, παρά τον γενικότερο ενθουσιασμό, την υποδοχή των θριαμβευτών στην Ντάουνινγκ Στριτ στιγμάτισε η ενέργεια του Τουιλάγκι, ο οποίος έκανε τα «κερατάκια» στον Κάμερον.

Η φάρσα του 22χρονου Τουιλάγκι δεν πέρασε απαρατήρητη σε σημείο που ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη που χάλασα τη φωτογράφιση των Λιονταριών. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό».

Ωστόσο πολλοί στη Βρετανία ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Τουιλάγκι, ο οποίος άλλωστε και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων για τη συμπεριφορά του. Πρόσφατα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 στερλινών επειδή κατά τη διάρκεια επίσημης περιοδείας της εθνικής Αγγλίας στη Νέα Ζηλανδία πήδηξε από ένα πλοιάριο.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα