Επιβεβαιώνοντας ότι το ΘΕΜΑ είναι μια ανατρεπτική εφημερίδα φιλοξενεί σήμερα την πρώτη συνέντευξη του υιού Ψυχάρη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ο υιός του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας, σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη στο «ΘΕΜΑ»! Με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και τίτλο, «Τι δουλειά έχει ο γιος του Ψυχάρη στη ΝΔ» ο Ανδρέας Ψυχάρης απαντά σε ενστάσεις και απορίες. Αποδεικνύοντας ότι η πρώτη εφημερίδα της χώρας είναι ένα πραγματικά ανατρεπτικό κυριακάτικο φύλλο, επιβεβαιώνοντας και δικαιώνοντας την όλο εκπλήξεις

επτάχρονη πορεία του! Η συνέντευξη του Ανδρέα Ψυχάρη που φιλοξενεί σήμερα το «ΘΕΜΑ», αποδεικνύει ότι ο κόσμος δεν την έχει τυχαία για επτά συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση των κυκλοφοριών, αφού κάθε Κυριακή από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της αιφνιδιάζει, ανατρέπει, καλύπτει και αποκαλύπτει στον αναγνώστη με την ύλη της όλα όσα συμβαίνουν, χωρίς λογοκρισία, δεσμεύσεις και προκαταλήψεις!

 Επιπλέον όμως να σημειωθεί ότι εκτός από τον κόσμο που κρατά την εφημερίδα στην κορυφή των κυκλοφοριών, ακόμη και οι «αντίπαλοι» οργανισμοί αναγνωρίζουν και ξεχωρίζουν το «ΘΕΜΑ» από τα υπόλοιπα κυριακάτικα φύλλα που με την παρέμβασή του καταφέρνει να διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα και όχι μόνο. 

Ωστόσο, ως προς το παρασκήνιο της συνέντευξης – στο βαθμό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε – σημειώνεται ότι ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης ήταν αυτός που ζήτησε να μιλήσει αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ».
(πηγή φωτο fimotro)

Keywords
Τυχαία Θέματα