Φάρσα Αυστραλών παρουσιαστών στο νοσοκομείο που βρίσκεται η εγκυμονούσα Κέιτ

Αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί πραγματοποίησαν φάρσα βασιλικών διαστάσεων στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου βρίσκεται η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον.

Τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο και υποδυόμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο έλαβαν πληροφορίες από νοσοκόμα για την κατάσταση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

«Ταπεινά συγγνώμη» ζήτησε το νοσοκομείο, το οποίο δήλωσε ότι τα ζητήματα εμπιστευτικότητας

λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και ότι το τηλεφωνικό πρωτόκολλο βρίσκεται υπό επανεξέταση.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέπτεται τη σύζυγό του στο νοσοκομείο. Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη με συμπτώματα πρωινής αδιαθεσίας τη Δευτέρα, οπότε και ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της.

Εκπρόσωπος του Ουίλιαμ και της Κέιτ δήλωσε ότι δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο για τη φάρσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια γίνεται στόχος φάρσας. Το 1995, ο Καναδός DJ Πιέρ Μπρασάρντ τηλεφώνησε στο Παλάτι του Μπάκινχαμ, λέγοντας ότι είναι ο Καναδός πρωθυπουργός, Ζαν Σρετιέν και κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Εν τω μεταξύ, τα συγχαρητήρια προς το πριγκιπικό ζευγάρι συρρέουν από παντού. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ για την είδηση της εγκυμοσύνης της Κέιτ.

Την ίδια ώρα, οι χώρες της Κοινοπολιτείας συμφώνησαν να προχωρήσουν με το νομοσχέδιο που θα θέτει τέλος στις διακρίσεις κατά των γυναικών στον βρετανικό θρόνο.
Οι ηγέτες των κρατών αποφάσισαν να αλλάξει ο νόμος που όριζε ότι στη Βρετανία το στέμμα διεκδικεί μία γυναίκα μόνο στην περίπτωση που δεν έχει άνδρα αδελφό.
Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ θα φορέσει το στέμμα, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα