Γιώργος Λιάγκας – Η επιτυχία του πρωινού του Mega

Κάνουμε start την εβδομάδα, με τον ντουβρουτζά που μας βάρεσε. Κατακούτελα! Οσονούπω γιοκ το εξαιρετικό «Downton Abbey», πλησιάζει guys μου το τέλος του για φέτος στην κρατική! Jesus Christ μαχαίρι στην καρδιά μάς μπήξανε! Από τον Οκτώβριο, λέει, στη ΝΕΤ ο 4ος κύκλος, μέχρι τότε οι μανιακοί, κάντε μόνοι σας τα κουμάντα σας!

Έλεος!
Γκανιάξαμε με το ζεύγος Παπαδημητρίου

και Δάρρα τις τελευταίες μέρες στην κρατική. Jesus! Και εντάξει οκ είχαν την παράσταση, κατανοητή μέχρι ενός σημείου η διαφήμιση και η προβολή. Το θέμα όμως είναι ότι οποιαδήποτε ώρα κι αν γυρνάγαμε, αυτούς παίζανε! Μαραθώνιος! Λες και είναι το σπιτάκι τους το ραδιομέγαρο και βγαίνουνε όποτε και όσο γουστάρουνε!

Ιδέα: θα μπορούσανε να μπουμπουνίσουνε στο logo, τη φάτσα τους. Και στα τρία channels. Δίπλα από ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3… μία γαμήλια φωτο τους, για να μην ξεχνιόμαστε! Αποτελεσματικότατο!

Αυτός δίνει το στίγμα
Λοιπόν, για να τα βάζουμε στη θέση τους τα πράγματα. Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε γράψει ουκ ολίγα για τον husband Λιάγκα, η αλήθεια ωστόσο είναι μία. Χωρίς αυτόν, μία από τα ίδια θα ήταν το πρωινό tous! Τι εννοούμε; Ικανή και καπάτσα τηλεοπτικά η Σκορδά, όμως του Λιάγκα η ατάκα και η ματιά είναι που ξεχωρίζει. Η wife είναι πολύ mainstream… Εξαιρετικά! Αυτός είναι που θα μπουμπουνίσει το προχώ σχόλιο και θα κάνει τη διαφορά.

Στυλοβάτης και στον χαβαλέ και στα σοβαρά
Ε, πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ο Λιάγκας είναι αυτός που στέκεται και στα σοβαρά και στον χαβαλέ. Today πχ αυτός σήκωσε τη κουβέντα για τα Όσκαρ με τον Ανδρεαδάκη, η άλλη ανέλαβε όταν κουτσομπολεύανε τα φορέματα. Και γενικά και σε όλα τα πιο βαριά δημοσιογραφικά που ενίοτε προκύπτουν, αυτός τα κουμαντάρει. Αλλά και όταν έρχεται η ώρα της πλάκας, πάλι του Λιάγκα η ατάκα είναι που ξεχωρίζει! Η truth να λέγεται!

Ρεσιτάλ
Όλα τα λεφτά αυτός ο John Πρετεντέρης! Δεν υπάρχει η περίπτωση του, φτωχά τα λόγια κάθε φορά! Πού να πρωτοσταθείς στην εικόνα του! Στο πόσο… χύμα καθόταν στο αποψινό του interview με τον Στουρνάρα; Αφασίας! Στα αντιμνημονιακά που εκσφενδόνιζε; Αποθέωση! Ειδικά εκείνο που στήριξε τους ταξιτζήδες… αυτούς που πριν λίγο καιρό κατακεραύνωνε! Όνειρος ο άτιμος! Τον δε υπουργό τον ξετίναξε! Καλά όχι ότι ήθελε και πολύ αυτός για να βγει off, ο τρόπος τού presenter όμως, unique στο είδος του! Ένας και άλλος κανένας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα