Η ΕΡΤ άλλαξε σπήκερ για την κούπα του θρύλου

Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη ανατροπή κατακτώντας την κούπα στην Πόλη σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα η ΕΡΤ αναρριχήθηκε στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών. Η τηλεθέαση έδειξε πως 1,04 εκατ. καρφώθηκε στη συχνότητα της ΕΤ1 για να απολαύσει την κατάκτηση του πιο ανατρεπτικού κυπέλλου στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι

βρέθηκαν στα ουράνια, καθώς κατάφεραν να κάνουν πράξη το τάμα στο Πατριαρχείο, πως αυτό το κύπελλο θα είχε ερυθρόλευκο χρώμα. Ταυτόχρονα όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι τηλεοπτικά άκουγαν τη φωνή του Βαγγέλη Ιωάννου και όχι του προϊσταμένου της ΕΡΤ Δημήτρη Χατζηγεωργίου και μόνιμου σχολιαστή των τελικών, που μεταδίδει η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια. Γεγονός που ουσιαστικά προτιμούσε η ομάδα του Πειραιά-όπως αποκλειστικά είχαμε αναρτήσει σε κείμενό μας τη Κυριακή-φροντίζοντας να στείλει το μήνυμα στη Μεσογείων, δια των επιστολών της το προηγούμενο διάστημα, όταν διαμαρτυρόταν για μεροληπτικό σχολιασμό στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι τηλεθεατές άκουσαν και αυτή τη φορά υπερβολές και κραυγές, που ενόχλησαν, αλλά χάθηκαν στον αστερισμό της ανατροπής, αφού ο σπήκερ περιέγραφε μια ελληνική ανατροπή και τα συναισθήματα-όπως λένε οι ειδήμονες- σπανίως ελέγχονται και μάλλον έχουν δίκιο. Ο ρεπόρτερ γηπέδου «ξέφυγε» κάποιες στιγμές, όμως και αυτό ήταν πταίσμα μπροστά σε όσα έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Φυσικό επακόλουθο της κούπας ήταν να εξακοντιστεί το ποδόσφαιρο, με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, να ξεκινά αργά, να παίζει σε συνεχή ροή δηλώσεις των θριαμβευτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί το ποδόσφαιρο και δικαίως, στη μία τα μεσάνυχτα.

Τα άλλα κανάλια την ίδια ώρα δεν είχαν να αντιτάξουν κάτι ενώ εντύπωση προκάλεσε πως το Mega αργά στο δελτίο χρησιμοποίησε εικόνα του θριάμβου από τη NOVA και όχι από την ΕΡΤ αφού πιθανότατα δεν ήθελε να δώσει φράγκο στη Μεσογείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα