Η κορυφαία σειρά «The Newsroom» στη Nova

Η σειρά The Newsroom έρχεται τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στο Novacinema1 & Novacinema HD, στις 21.00 και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Η νέα δραματική σειρά της HBO έχοντας ήδη χιλιάδες φανατικούς θεατές στο διαδίκτυο, φιλοδοξεί να τους πολλαπλασιάσει και να μαγνητίσει το ενδιαφέρον με το αριστοτεχνικό της σενάριο (Aaron Sorkin: Social Network,

The West Wing), τις μοναδικές ερμηνείες και το cast γνωστών ηθοποιών όπως οι: Jeff Daniels , Emily Mortimer, Olivia Munn, Dev Patel, Alison Pill, John Gallagher Jr, Thomas Sadoski.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Ο Will McAvoy (Jeff Daniels), είναι παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων ‘News Night’ στο cable κανάλι ACN. Η ζωή του Will αλλάζει όταν, άθελά του, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Charlie (Sam Waterston), προσλαμβάνει καινούργια δημοσιογραφική ομάδα νέων ανθρώπων, για το ‘News Night’. Στην ομάδα προστίθεται και η Mackenzie McHale (Emily Mortimer) ως υπεύθυνη παραγωγής, την οποία ο McAvoy δεν επιθυμεί. Μέσα από τη σειρά, παρουσιάζονται τα παρασκήνια και το άγχος των δημοσιογράφων να παρουσιάσουν έγκυρες ειδήσεις στο δελτίο, ενώ δεν λείπουν και στοιχεία πολιτικού περιεχομένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα