Στην ΕΡΤ επιτέλους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά!

Μετά το δορυφορικό σήμα και την τριμελή επιτροπή για το Ελληνόφωνο Euronews επιτέλους ή ΕΡΤ άρχισε να καταλαβαίνει ότι είναι ώρα για έργο και δράση!

Ήδη… συζητούνται εκπομπές και αναζητούνται τα πρόσωπα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν…

Φήμες… αναφέρουν ότι εξετάζεται και η επαναφορά του θεσμού των εντεταλμένων συμβούλων…μόνο που θα παραμείνουν μόνο φήμες αφού δεν είναι στα σχέδια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ

κάτι τέτοιο!

Ούτε… και για τα πρόσωπα των νέων εντεταλμένων ισχύουν οι φήμες αφού ο δ/νων σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος διαψεύδει ότι θα υπάρξουν εντεταλμένοι σύμβουλοι στην ΕΡΤ!

Πάντως… στους δημοσιογράφους πληθαίνουν οι… έγγραφες καταγγελίες στην ΕΣΗΕΑ από τους κομμένους της προηγούμενης διοίκησης οι οποίοι καυτηριάζουν τις νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ ως… «ανάρμοστες» και εκτός ΕΣΗΕΑ .

Ήδη για το θέμα αυτό συνεχίζουν να παραλαμβάνουν καθημερινά τα …μέλη του ΔΣ  έγγραφες καταγγελίες προς το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ που ζητούν περαιτέρω ενέργειες προς την ΕΡΤ της… ΕΣΗΕΑ!

Αντιδράσεις… που μάλλον κάποιοι έχουν λάβει σοβαρά και θέλουν να αποκαταστήσουν το όλο κλίμα αφού πολλές προσλήψεις που έγιναν τελευταία δεν ήταν καν μέλη της ΕΣΗΕΑ!

Είναι ώρα… όσοι αδικήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ να το καταγγείλουν εγγράφως στην ΕΣΗΕΑ στο email… [email protected] για να δοθεί λύση θεσμική στο πρόβλημα…

Διάθεση… υπάρχει απ ό,τι φαίνεται αρκεί κάποιοι από τους «κρατούντες» να καταλάβουν ότι έγινε σφαγή δημοσιογράφων επί ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και ήρθε η ώρα της αποκατάστασής τους κάτι το οποίο είχε εγγυηθεί και προσωπικά ο Σίμος Κεδίκογλου καταγγέλλοντας όλα αυτά και στην Βουλή των Ελλήνων!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα