Η μετρ της μαϊμουδιάς

Δεν θα σας καθυστερήσουμε today, 2-3 μπαμ μπαμ και την κάνουμε! Το ξεκινάμε με… κουιζάκι. Πανεύκολο! Τι είναι σε ροζ λάμπα, φούξια σακάκι, μπλε καθρεφτάκι και… κίτρινο τουίτι; Office Μίνας Καραμήτρου! Ε, σας το δώσαμε!

Τα congratulations μας


Μπράβο στη ΝΕΤ! Και ξανά, τα εύγε μας! Που κάναμε watch πριν λίγο στο κεντρικό τους δελτίο το βίντεο με τους ξυλοδαρμούς των εργαζομένων στο υπουργείο Άμυνας και εστίασαν στην φωτο που δείχνει τον ΜΑΤατζή να κρατάει ανάποδα το γκλομπ του και να σφυροκοπά έναν άμοιρο απλήρωτο αλύπητα! Το channel της κρατικής ε! Έχει τη σημασία του!

Θαυμάστε… δημοσιογράφα!  
Και πάμε τώρα, στο φαινόμενο! Ελεονώρα Μελέτη! Η απίθανη! Τα μάθατε τα νέα ε; Που την τζάσανε από το queen διότι – άκουσον άκουσον! – την τσακώσανε να δίνει στο σάιτ τα ίδια κείμενα με αλλαγμένους απλά τους τίτλους! Does not exist η μαϊμουδιά της γκόμενας!

Όταν έχεις την ψευτιά μέσα σου…
Και όχι ότι έχει καμία διαφορά το νούμερο, αν το κάνεις δηλ μία ή δύο φορές ή τρεις, άποψη μας είναι ότι άμα είσαι once fake άνθρωπος, είσαι always! Ωστόσο, εδώ η περίπτωση είναι εντελώς φευγάτη! Η τύπισσα ανακάλυψαν ότι το είχε κάνει 15 φορές! Ντόιν! Έδινε τα ίδια κείμενα και διαφοροποιούσε απλά τους τίτλους! Jesus Christ δεν υπάρχουν λόγια!

Όχι για να μην μπερδευόμαστε
Και περιμένει με τα μαϊμού της βίντεο (βλ. Πέγκυς Ζήνα τις προάλλες) και με τις λαμογιές να δει χαΐρι! Ε ρε κάτι άνθρωποι! Που της είχαν δώσει ζώνη μόνη της χωρίς ανταγωνισμό, έβγαινε πρώτη και ανοίγανε σαμπάνιες! Και με το που απέκτησε αντίπαλο… ψάχνουνε με μεγεθυντικό φακό τα νούμερα!

Τι να της πεις και τι να της απαντήσεις!
Καλά το άλλο μην το σχολιάσουμε. Που έχει φάει σκάλωμα με τους τηλεκριτικούς, τι σπουδάζει κανείς, για να γράφει για το television! Και αναρωτιέται κάθε φορά με μία απέχθεια! Ποια; Η μαϊμουδιάρα!

Αμπάχα μπούχα, το volume και have a nice Σαββατοκύριακο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα