Ιδού η νέα λίστα επιχειρηματιών για το Κατάρ – στα σκαριά και η δημιουργία του επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας-Κατάρ

Μια «νέα λίστα» από ονόματα «επιχειρηματιών» που θα συνοδεύσουν τον Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ έχουμε στη διάθεσή μας εδώ στο enimerosi24.gr.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινά με τις… καλύτερες προϋποθέσεις το ταξίδι του στο Κατάρ με σκοπό τις επενδύσεις αλλά και την δημιουργία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Κατάρ.

Η ίδρυση Επιχειρηματικού Συμβουλίου

Ελλάδας-Κατάρ, αναμένεται να ανακοινωθεί όπως μάθαμε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Ντόχα.

Ο ΣΕΒ δηλώνει σχετικά:

Είχαμε και στο παρελθόν προτείνει στους Καταριανούς τη σύσταση Επιχειρηματικού Συμβουλίου, αλλά το ανέβαλαν και επεδίωκαν να συνδυαστεί η αναγγελία του με μια επίσημη κίνηση από ελληνικής πλευράς.

Αυτή τη φορά είναι το Κατάρ που το πρότεινε και εμείς το αποδεχθήκαμε.

Τώρα οι επιχειρηματίες που θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό μετά από… «δικιά μας τηλεφωνική επιβεβαίωση» στους περισσότερους είναι:

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ:

Δημήτρης Καλλιτζάντσης της ΑΚΤΩΡ Γιώργο Περιστέρης της ΓΕΚΧρήστος Ιωάννου της JP ΑΒΑΞ Νίκος Θεοδωρίδης της ΑρχιρόδονΧάρης Σαχίνης της ΔΕΠΑΔημήτρης ΚοπελούζοςΠέτρος ΧριστοδούλουΔημήτρης Μαντζούνης και Αρτέμης Θεοδωρίδης της Alpha BankΝίκος Νανόπουλος και Σταύρος Λεκκάκος της Πειραιώς Νίκος Μάνεσης της Ελληνικής Χαλυβουργίας Δημήτρης Παπαλεξόπουλος του ΤιτάναΓιώργος Μιλωνάς της ΑλουμίλΑθανάσιος Τριανταφύλλου της ORBITΚυριάκος Λινάκης της ΕΑΒΕυτύχης ΒασιλάκηςΑχιλλέας ΚωνσταντακόπουλοςΒαγγέλης ΜαρινάκηςΓιώργος ΠροκοπίουΝίκος ΤσάκοςΓιάννης ΑγγελικούσηςΝίκος ΕυθυμιάδηςΘανάσης Λαβίδας απο το ΣΕΒΠέτρος ΧριστοδούλουΚωσταντίνος Μίχαλος απο το ΕΒΕΑΣτέλιος Σταυρίδης απο την ΕΥΔΑΠΚυριάκος Λινάκης απο την ΕΑΒ.

Μία «πολυσήμαντη« επίσκεψη στο Κατάρ λέμε εμείς που είναι και η πρώτη του Αντώνη Σαμαρά με σκοπό τις…επενδύσεις!

Nίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα