Ήρθαν τα άγρια για να διώξουν τα ήρεμα

Μας άγγιξε όλους anchorwoman μου! Το τόνισε και το επανέλαβε η Όλγα Τρέμη χθες βράδυ, κάνοντας watch τα πλάνα που μετέδιδε στα έκτακτα, από τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας. Τι ήταν αυτό που… σόκαρε την journalist; Το κάψιμο των Starbucks! Εξαιρετική η κίνηση της να δώσει έμφαση στην καταστροφή της γνωστής εταιρείας καφέ, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη ευαισθησία! Το καταλάβαμε, θαυμάστρια! Φαν!

Σόκι και δέος
Πριν από το εντυπωσιακό θέαμα των χθεσινοβραδινών
επεισοδίων, είχαμε σταθεί σε μια άλλη εικόνα. Αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου να τα παίρνει στο κρανίο με τον Λαφαζάνη και να ωρύεται! Σκηνή απείρου κάλλους! Αλήθεια, αυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να… εξοργίζεται; Έλα Jesus μου και Christ μου με το θράσος τους!

Συγκίνηση και ρίγος
«Κοίτα ποιος είναι απέναντι! Το Μαράκι!» αναφωνούσε με χαρά μικρού παιδιού ο Κώστας Αρβανίτης, που γύρισε today στα πάτρια εδάφη της Πρωινής ενημέρωσης. Όπου Μαράκι, βλέπε Σαράφογλου. Η οποία επίσης ανέλαβε ξανά καθήκοντα. Διάλλειμα ήταν και πέρασε!

Και άλλες φτιάξαμε νύχια, δεν κάνουμε έτσι
Παρά τη σοβαρότητα των εξελίξεων στο country, δεν μπορούμε να μην ευχηθούμε, με γεια! Στην Μαρία Καρχιλάκη, που προφανώς έκανε μανικιούρ το Σάββατο και το βράδυ μάς μόστραρε τις χερούκλες της στο γυαλί για να το αποθεώσουμε! Ας κρατήσουμε όμως και μία… επιφύλαξη. Ίσως απλά να ήθελε να μας δείξει την καινούργια της κοτρώνα – δαχτυλίδι! Και δεν έλεγε να κατεβάσει τα χέρια κάτω την ώρα που έλεγε τις ειδήσεις από το εξωτερικό! Αφασία η άτιμη!

Βραβείο ενημερωτικό styling 2012
Τι είναι τούτο, τι είναι αυτό το φρούτο! Ονόματι Νικολέττα Γεωργιοπούλου. Την κάναμε watch βράδυ Σαββάτου στις ειδήσεις της ΕΤ3 να κοσμεί ένα παράθυρο, ντυμένη… καρναβάλι! Μες το κολιέ, το κραγιόνι και ένα μαλλί; Όνειρο ζει μην το ξυπνάτε! Καρέ, με μία μπούκλα φουσκωμένη λες και πήγαινε σε γάμο της πρωτοξαδέρφης της! Αθάνατη Θεσσαλονίκη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα