Κλέβουν την παράσταση

Πάντως για να πούμε την truth μας, καθόλου δεν την κολάκευε το πλάνο χθες την Έλλη Στάη! Ουδεμία σχέση! Αγνώριστη η ανκοργούμαν! Συγκριτικά με την ωραιοτάτη της εμφάνιση που την έχουμε συνηθίσει στη ΝΕΤ… Προφανώς εκεί το έχει επιμεληθεί better το θέμα, ενώ στον Ant1 για ένα guest, τι να προκάμεις!

Πάρτε ποπ κορν και έχει συνέχεια
Κατά τα άλλα, αίσθηση μας είναι όχι

χθες στην εμφάνιση της στον Θέμο, κάναμε watch… το προσεχώς! Ένα τρέιλερ! Του τι θα ακολουθήσει και τι θα μπουμπουνίσει, όταν ξαναπάει ως καλεσμένη! Σε κάνα δίμηνο!

Έλεος
Με την ευκαιρία, που μιλάμε για το «ΌΛΑ» του Ant1. Απορία: ποιος ο λόγος να κάνουμε watch στην ίδια εκπομπή, δύο και τρεις και φορές τα ίδια βίντεο; Για όνομα πια βρε guys! Τους μίκρυναν φέτος την διάρκεια της εκπομπής, ούτως ή άλλως δείχνουν βίντεο προηγούμενων ετών… είναι ανάγκη να μας φλομώνουν με τα ίδια αποσπάσματα 3 φορές το ίδιο βράδυ! Μπαφιάσαμε!

Οέο;
Δηλαδή, οι Ράδιο Αρβύλα, πώς τα καταφέρουν στην τελική; Και ομολογουμένως τα βίντεο τους είναι και φρέσκα και πολύ πιο δύσκολα! Τούτοι όμως δεν μας κοροϊδεύουν και μες στα μούτρα μας, να αραδιάζουν το ίδιο βίντεο 5 φορές στην εκπομπή! Εδώ ακόμα και περίπτωση που γίνει ένα από αυτά εξαιρετική επιτυχία, όπως τις προάλλες με τον Ταμήλο, το έπαιξαν την επόμενη πάλι! Οι άλλοι στο «ΌΛΑ» από το μισάωρο και μετά, αρχίζουν να επαναλαμβάνονται τραγικά! Ε, μπουμπουνίστε και ένα «Ε» να μην σας κουράζουμε!

Έγραψε ο Λάτσιος
Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο Ant1 με αυτά και με αυτά έχει μπουμπουνίσει μια χαρά βραδινό πρόγραμμα καθημερινά! Σοφές οι κινήσεις του! Με λίγα χρήματα, έχει καταφέρει και έχει χτίσει TV – συνήθεια! Με Ράδιο Αρβύλα, Θέμο και Κωστόπουλο, την ώρα που απέναντι το Mega ψάχνεται!

Βάλτε το στις 6 τότε να το βλέπουμε με τα δημητριακά μας
Α και by the way! Βρε φαεινά μυαλά στο megalicious channel! Είναι δυνατόν να εκσφενδονίζετε την θρυλική «Αναστασία» στις 3 τα ξημερώματα! Στους νταλικέρηδες της εθνικής απευθύνεστε ή σε εμάς τους υπόλοιπους; Καλέ μπουμπουνίστε το πιο νωρίς! Ένα καλό και μας το βγάζουν ξινό οι τύποι!

Σεμνός πάνω από όλα
Άσε ρε husband Λιάγκα πάλι! Τσου! Που κάνει εισαγωγή today στην Σίσσυ Χρηστίδου για τα περσινά τονίζοντας ότι ήταν «απέναντι» και όχι αντίπαλοι, αυτή πια η ταπεινότητα! Που όλο αμολάει ότι δεν υπάρχουν πρωτιές κτλ όλοι συνοδοιπόροι… ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα μπουμπουνάει πόσο μοναδική είναι η wife του που κάνει 60αρια! Αποφάσισε άνθρωπε μου! Low profile ή… στον ουρανοξύστη! Διότι την έχετε μία σύγχυση!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα