Με έναν πόνο!

Πολύ γέλιο! Καταπληκτική περίοδο για να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τατιάνα βρήκε το Star! Την Τετάρτη 7,6% στα νεανικά, χθες Πέμπτη 8,9% ! Δεν μπορείτε να πείτε, άνοδος! Ραγδαία! Τέτοιο κελεπούρι το καβατζώνεις μη και στο προλάβουν!

Σιγά καλέ
Έχουμε συνηθίσει πολιτικούς να σφάζονται μεταξύ τους και να μην αφήνει ο ένας τον άλλον να «ολοκληρώσει» (αυτό το περιβόητο), today μάθαμε ότι δεν έχουν την αποκλειστικότητα! Ο Αναστασάκος του Ευαγγελάτου μπουμπούνισε αυστηρά «Με συγχωρείς να τελειώσω» στην Ελένη

Καλογεροπούλου! Που πήγε να μιλήσει! Καλέ Jesus Christ που δεν μπορούμε να σε διακόψουμε, τι είσαι ο πάπας!

Υ.Γ. Και έχεις μετά και τον Γ. Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ να μην διαθέτει μόνιτορ προφανώς και να μην αναγνωρίζει από τη φωνή, το κελεπούρι του Ευαγγελάτου! Καλέ ο τηλε-huge Αναστασάκος! Ο τρανός!

Αχι ρε Βενιζέλο τι σου έμελλε να πάθεις!
Το άλλο στα πολιτικά, το έχετε ακούσει που κυκλοφορεί; Πολύ πλάκα! Ρωτάνε έναν τι θα ψηφίσει στα elections της 17 Ιουνίου και αυτός απαντά μετά από σκέψη: «ΠαΣοΚ, για να χτυπήσω το δικομματισμό»… Καλό!

Ακούμε παρεμβολή και σκιαζόμαστε μετά από την τελευταία «Ανατροπή»
Συναγερμός! Παρεμβολή κινητού στο δελτίο του Mega! Την ώρα που μιλούσε ο John Πρετεντέρης με τον Αλέκο Καλύβη του ΣΥΡΙΖΑ! Ψάχτε για κάνα Βορίδη! Και ας λείπει και πάλι ψάχτε! Θα έχει αφήσει καμιά συσκευή στις megalicious εγκαταστάσεις!

Ντόιν!
Πού της ήρθε της άτιμης και κυρίως τι σκεφτόταν! Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, που ανέμελα μπουμπουνάει today στην συνεργάτιδα Βάνα, να της πει το ρεπορτάζ. Αποκαλώντας την όμως «Μπάρμπα»! Παγωτό έμειναν οι παρευρισκόμενοι!

Ζήλεψε!  
Ε τώρα εμείς φταίμε; No, πείτε μας! Το situation βρίθει από χιούμορ! Μέχρι τώρα ξέραμε τις σελεμπριτούδες να ανακοινώνουν βαρύγδουπα τις εγκυμοσύνες τους στα Μέσα, τώρα… και ο George Παπαδάκης! Της νύφης του! Με το καλό!

Αμπάχα μπούχα! Άντε γεια, wind στα πανιά και το volume για το songάκι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα