Μέσα στην καλή χαρά, τη χαζομάρα και την αφέλεια…

Οι παρουσιαστές του «Μες στην Καλή Χαρά» αυτή την Κυριακή είχαν καλεσμένη την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά. Αντί να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να προμοτάρουν τα προγράμματα του Alpha, προτίμησαν να κάνουν το καλύτερο promotion για τα υπάρχοντα και επερχόμενα προγράμματα του Mega, του ΑΝΤ1 και του Star. Χωρίς ίχνος υπερβολής, δεν ακούστηκε ούτε μία κουβέντα για τις

εκπομπές του Θάνου Δημάδη, για τα «60 λεπτά» του Νίκου Μάνεση, το δελτίο και τις εκπομπές του Αντώνη Σροϊτερ, την επερχόμενη εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου και τη μεταγραφή της από τον Σκαι, για την Ελένη Μενεγάκη, για το «Δέστε τους», για την Αννίτα Πάνια, για την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ», για το «Πακέτο» και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, για το σήριαλ «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», για την «Ελληνοφρένεια» ή το «Κάτι Ψήνεται».

Αδυναμία των παρουσιαστών να χειριστούν μια ανάλογη συζήτηση; Αδιαφορία ή μειωμένα αντανακλαστικά της αρχισυνταξίας; Είναι απορίας άξιον γιατί η ομάδα του «Μες στην καλή χαρά» έχασε μια τόσο καλή ευκαιρία και για 45 λεπτά περίπου πολύτιμου τηλεοπτικού χρόνου προμοτάριζε τα προγράμματα των ανταγωνιστικών σταθμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα