Μια συνέντευξη με πολλά ερωτηματικά – Όλα γίνονται για τη «δόξα» του Καλφαγιάννη, της Κυρίτση, του Δάρα, του Μιχαλίτση, της Ρουμελιώτη…

Θέλουμε να εργαστούμε, δεν έχετε δικαίωμα να μας το στερείτε

email αναγνώστη

Άκουσα και μετά διάβασα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του Παντελή Καψή στον Κώστα Αρβανίτη. Ήταν μια λίαν κατατοπιστική συζήτηση μεταξύ δύο ικανών δημοσιογράφων, η οποία έδειξε πως δεν υπάρχει επί της ουσίας πρόβλημα.

Καταλαβαίνω πως η όλη ιστορία γίνεται για τη «δόξα» του Καλφαγιάννη, της Νικολάρα, της Κυρίτση, του Παπαζαχαρίου, του Τσιμπίδα, του Παπαθανασίου, της Ρουμελιώτη, του Γιουκάκη, της Μαυρογένη, του Μιχαλίτση, του Δάρα

και μερικών άλλων, που το έχουν δει ως υπέρτατοι θεματοφύλακες του …πολιτισμού, της ελευθεροτυπίας και της κουλτούρας!

Υπάρχουμε κι εμείς που αγαπάμε τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την ελευθεροτυπία, αλλά δεν έχουμε το οικονομικό (άλλες καβάτζες) υπόβαθρο και έχουμε ανάγκη να εργαστούμε.

Τέλος υπάρχουν και οι παντός καιρού (Δούκας, Χριστοφυλέα, Παρασκευοπούλου, Δουβαρά, Ιωάννου, Πασαλίδης, κ.α), οι οποίοι είναι «και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα», όπως λέμε στην πατρίδα μου τη Φωκίδα.

Πήγα στις 2-3 πρώτες συνελεύσεις των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και κατάλαβα πως η όλη ιστορία είναι καθοδηγούμενη…

Βρήκα δουλειά σε ταμείο συνοικιακού σουπερμάρκετ και νιώθω πολύ περήφανος και πιο…αριστερός από κάποιες συναδέλφισσες και κάποιους συναδέλφους της Επιτροπής που μένουν στα ακριβά βόρεια προάστια (ευτυχώς όχι όλοι)

Θέλουμε να εργαστούμε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας το στερείτε!…

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Ν. Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα