Ο Αυτιάς, οι άγιοι Α’ εθνικής και οι μπηχτές στην Τσέγκου

Ο τύπος δεν παίζεται! Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά που με το καλημέρα σας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του στον Σκαι, είπε το αμίμητο, «Σήμερα δεν γιορτάζει κανένας άγιος Α’ εθνικής. Μόνο ένας όσιος ονόματι Ιανουάριος που γιορτάζει μέσα στον Απρίλιο»! Πρόκειται για αυθόρμητο και «κοφτερό» χιούμορ που δύσκολα συναντάς στην τηλεόραση και ακόμη πιο δύσκολα περιμένεις ότι διαθέτει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που είναι ταυτισμένος με την «σκληρή»

οικονομική ενημέρωση! Αναμφισβήτητα όμως, καθοριστικό ρόλο παίζει σε αυτό και η συμπαρουσιάστριά του, Μάγδα Τσέγκου με το εξαιρετικό ταλέντο και την υψηλή – ίσως και μοναδική στην τηλεόραση, αίσθηση ισορροπίας που διαθέτει! Προφανώς δεν είναι τυχαίο, το δέσιμο, αλλά και η αρμονία που βγάζουν ως δίδυμο στον τηλεθεατή! 

ΥΓ. Το έχουμε επισημάνει κι άλλη φορά στο παρελθόν, αλλά οι μπηχτές του Αυτιά στην Τσέγκου που την παροτρύνει, να κατέβει υποψήφια στις εκλογές αποκλείεται να είναι τυχαίες! Πάλι το Σάββατο το πρωί, αναφερόμενος στις εκλογές και στην πληθώρα των δημοσιογράφων που είναι υποψήφιοι, βρίσκει την ευκαιρία να της πετάξει, «Με το καλό και ‘συ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα