Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος

Αποκάλυψη ο μπαγάσας ο cool Alexis στο interview του στον Παπαχελά. Τι αίσθηση άφηνε ο president; Της άγνοιας! Ό,τι και να τον ρώταγε ο journalist, σαν να πήγαινε στο ψαχτό ήταν ο άτιμος. Τσαλαβούταγε από εδώ, μαγείρευε από εκεί, για να βγάλει μία απάντηση! Ο δε Παπαχελάς ώρες ώρες ήταν σαν να τον άφηνε επίτηδες να εκτεθεί, γκουρού γαρ, εκεί πήγε το μυαλό μας!

Παίξε καλύτερα κάνα τζόκερ και άσε το country
Καλά το κορυφαίο ήταν όταν κάποια στιγμή ουσιαστικά μπουμπούνισε ότι θα το ρισκάρουμε! Τον ρώτησε ο Παπαχελάς για το τι θα κάνετε αν αυτό που προτείνετε δεν αρέσει έξω και

ο president απάντησε λες και παίζει παιχνίδι τύχης! Κουκουρούκου! Έτσι το κάνανε και στην Κύπρο και είδαμε τα χαΐρια τους!

Καλό καλοκαίρι!
Α και by the way! Ο δε Παπαχρήστος των ΝΕΩΝ έχει υλικό πλούσιο αν απομαγνητοφωνήσει την αποψινή interview! Τι «η συγχωρεμένη κυρία Θάτσερ» τι κάτι άλλα μαργαριτάρια, βγάζει άνετα στήλες δύο μηνών! Όρεξη να ‘χει!

Ω μοντιέ!
Α τσα της! Η απομυθοποίηση των ειδώλων! Τι ήταν αυτό που εκσφενδονίστηκε απόψε Jesus Christ μου! Ότι ο ηρωικός Κώστας Βαξεβάνης, ο μύθος αυτός journalist της Ελλάδας, ο ρεπόρτερ του λαού, που βραβεύεται διεθνώς και ακατάπαυστα, ξανακαλείται στην Προανακριτική λόγω… διευκρινίσεων; Τον κατηγορούν λέει, ότι αφαίρεσε ονοματάκι επιχειρηματία! Α ρε Δούρου που του έκανες γούτσου γούτσου έξω από τα δικαστήρια!

Alpha news
Στο μεταξύ, απίστευτο. Εκεί που έκανες watch απόψε την ταινία “Sex & the City” στον Alpha, ξάφνου περνάει κρόουλ από επάνω, που σου υποδεικνύει να μπεις σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να διαβάσεις την απάντηση του επιχειρηματία στην επίθεση που δέχεται! Φοβερή καμπάνια! Απορία: δεν έχει δελτίο αυτό το channel;…

Ιπτάμενο αντικείμενο
Καλέ πώς μπουμπουνίζεται έτσι ο Θάνος Δημάδης στο τρέιλερ που παίζει για τα «3 χρόνια – 3 μνημόνια» στον Alpha; Δεν υπάρχει! Είναι σαν να τον κάνεις watch στα πλάνα της εκπομπής, μονταρισμένο και με φωτοσοπ! Που του έχουν φορέσει ξεχωριστά το κεφάλι σε ξένο σώμα! Εντελώς ψεύτικος! Έχει που έχει μία ιδιαίτερη εμφάνιση, εδώ φέρνει προς εξωγήινο που μας κατέβηκε!

Έναν καφέ ρε παιδιά στον άνθρωπο!
Πιο τούμπανο, πεθαίνεις! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που εμφανίστηκε today στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου στον Σκάι, μετά από την απουσία του… πρησμένος από τον ύπνο! Πολύ γέλιο τα κοντινά του, μέχρι να ξαγρυπνήσει και να τον χτυπήσουν τα φώτα! Τούτος ή είχε κοιμηθεί δώδεκα ώρες σερί ή μόνο δύο αλλά βαριά και εκσφενδονίστηκε στο στούντιο πτώμα! Δύο τινά!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα