Ο κύριος Μπάμπης και οι ερωτικές του απόψεις και ο Πρετεντέρης που δεν του ξεφεύγει τίποτα!

Θα σας μαλώσουμε εκεί στον Σκάι! Διότι δεν μας αποκαλείτε τον Μπάμπη μας «κύριο» και έχει τα παράπονα του! Πολύ γέλιο! Καλησπέριζε today ο Ευαγγελάτος την Χρύσα Ταβουλάρη και την Ακριβοπούλου, πάει μετά στον «κύριο Βαρουφάκη»… και παίρνει η μπάλα ευγενείας και τον Παπαδημητρίου, τον οποίο προσφώνησε επίσης «κύριο». Ε, αγαλλίασε η ψυχή τού τελευταίου στο άκουσμα! Ύψωσε τα χέρια και αναφώνησε ένα «Ευτυχώς που έρχεται και κανένας άλλος και γίνομαι κύριος»!

Χμμμ…
Η απορία μας όμως ήταν μετά με τον mister Παπαδημητρίου! Τι σκεφτόταν στη συνέχεια, που μπερδεύτηκε στην ανάλυση του για το λάθος που παραδέχτηκε το ΔΝΤ… και αντί να πει για τις αιρετικές απόψεις, μπουμπούνισε τις «ερωτικές»! Ακόμα και τούτος, όταν του λες για μνημόνια, στο σεξ που μας εκσφενδονίζουν ταξιδεύει το μυαλό του! Φαντάσου τι «αγγούρια» τρώμε!

Μυαλό ανεμοστρόβιλος
Α ρε Πρετεντέρη είσαι ωραίος. Μιλάμε δεν του ξεφεύγει τίποτα. Το nothing! Είχε βγει ο Βαλασόπουλος από το Βερολίνο και μετέδιδε το ρεπορτάζ για την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών που αποδίδει τις ευθύνες στο country μας, ότι καθυστερήσαμε τις μεταρρυθμίσεις… και κάνει το λάθος και λέει στο «Εξωτερικών».

Και δεν είναι η πρώτη φορά…
Ε, στο καπάκι τον διακόπτει ο Πρετεντέρης και του ζητάει διευκρινίσεις, ποιο υπουργείο μπουμπούνισε την ανακοίνωση. «Του υπουργείου Οικονομικών, συγγνώμη» απολογήθηκε ο σχολαστικός ανταποκριτής! Η δε Τρέμη, ούτε που πήρε χαμπάρι!

Άουτς! πόνεσε
Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας now, με… ελαφρολαϊκό. Τους φυσάει και δεν τους κρυώνει στο “Πρωινό mou” η ατάκα που πέταξε τις προάλλες ο ηθοποιός Βισκαδουράκης στη Σκορδά! Αποθέωση! Της είπε για το τι κατινιές παρουσίαζε τότε στο Alter!

Όσο ζεις μαθαίνεις!
Αυτή ανήξερη δεν θυμόταν το περιστατικό… Κοίτα να δεις πάντως που ο καλεσμένος τους, μας χάλασε το όνειρο! Είχαμε μείνει με την εντύπωση, ότι το woman πριν το Mega, έκανε ντοκιμαντέρ! Από τα λεγόμενα του ζεύγους, ένας που δεν ξέρει, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληγε! Αβίαστα!

Nice
Και τώρα, θα μας συγχωρέσετε, αλλά έχουμε και τις TV – αδυναμίες μας! Και θα πούμε ένα congratulations στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που επιτέλους κουρεύτηκε! Α ρε Μενεγάκη πια δεν σου περνάει! Μα τόσο καιρό με τη μαλλιαδούρα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24