Ο νέος «πονοκέφαλος» εκπομπαρχών και καλεσμένων

Τα 5 καλύτερα sites για να μην σε πάρει ο ύπνος στα πλατό της τηλεόρασης

Ο λαός μίλησε και η Δημοκρατία μας απέκτησε 8μελή Βουλή. Μόνο που ο σοφός ελληνικός λαός δεν σκέφτηκε τους δυστυχείς εκπομπάρχες στα πάνελ, αφού πλέον θα πρέπει να καλούν και τους 8 εκπροσώπους των κομμάτων, δηλαδή ένα τσούρμο νοματαίους… Με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να μιλήσει κανείς και να γίνεται της κολάσεως!

Για την ακρίβεια ένας κύκλος μιας ερώτησης, προκειμένου να απαντηθεί

από όλους, (με χαλαρούς υπολογισμούς) απαιτείται τουλάχιστον μία ώρα μαζί με τις διαφημίσεις! Δεν θα προκύψει και καμία κόμπλα, καμία σύγκρουση μεταξύ των δύο μεγάλων; Άρα υπολόγισε μία με μιάμιση ώρα στο νερό για να ‘σαι μέσα!

Κατά συνέπεια είναι πρακτικά αδύνατον να υπάρξει δεύτερος κύκλος ερωτήσεων… Που σημαίνει ότι ένας εκπρόσωπος μικρού κόμματος θα ξεροσταλιάζει περιμένοντας τη σειρά του η οποία μπορεί και να μην έρθει ποτέ…

Επειδή όμως δεν πρέπει να απελπίζεσαι, διότι η Δημοκρατία έχει ανάγκη από όλες τις φωνές, ακόμη και τα βαθιά χασμουρητά… Η μόνη σωτηρία για τους εκπροσώπους των μικρών κομμάτων και για να μην τους πάρει ο ύπνος ξεροσταλιάζοντας περιμένοντας τη σειρά τους… επιβάλλεται να βρουν μια εποικοδομητική ασχολία, ώστε να είναι σε εγρήγορση και αρκούντος «ξύπνιοι», αλλά και χωρίς τα σημάδια της κόπωσης από την αναμονή μπροστά στον «άγρυπνο» τηλεθεατή! Για αυτές τις στιγμές λοιπόν, ενδείκνυται το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, sites, blogs και κοινωνικά δίκτυα, αλλά και ο εφοδιασμός του Android tablet με φρέσκα παιχνίδια, για τις ατελείωτες ώρες αναμονής στα πλατό των εκπομπών!

Κράτησε τις παρακάτω διευθύνσεις θα σου φανούν χρήσιμες

Δωρεάν παιχνίδια
http://www.games.gr/category/mobile-and-tablet-games/

Ανέκδοτα (γιατί στην τηλεόραση πρέπει να χαμογελάς)
http://www.anekdota.gr/

Ακόνισε το μυαλό σου
http://www.istavrolexo.gr/

Άδραξε το χρόνο σου – άνοιξε τα μάτια σου (και μάθε νέες στάσεις)
http://www.pornhub.com/

Ξεστραβώσου – Τσάμπα γνώση για όσο ξεροσταλιάζεις
http://www.openculture.com/

The post Ο νέος «πονοκέφαλος» εκπομπαρχών και καλεσμένων appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα