Ο υπαινιγμός του Λιάγκα, οι πανηγυρισμοί για τα μονοψήφια της Πόπης και ο δημιουργικός Κεφαλογιάννης

Θα κάνουμε start τη στήλη today, με congratulations. Στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την εξαιρετική του ιδέα να φιλοξενήσει στην εκπομπή του «Όλα για την υγεία mou» το Σάββατο που μας έρχεται, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με θέμα τα μυστικά της μακροζωίας του! Φοβερό concept! Ήδη το τρέιλερ που παίζει μας έχει κερδίσει για τα καλά! Τα εύγε μας στον journalist που το σκέφτηκε!

Μην τρελαθούμε
Καλά, επειδή διαβάσαμε διάφορα και ακούσαμε άλλα τόσα. Το ότι πέρασε μπροστά το πρωινό των Λιάγκα – Σκορδά μόλις 6 μονάδες

στο γενικό και ήρθαν σχεδόν ισοπαλία στο νεανικό, μόνο ήττα για Κωστόπουλο δεν σημαίνει αυτό! Κάθε άλλο!

Άουτς, πόνεσε
Ε, τώρα μην μας πείτε ότι το δίδυμο του Ant1 δεν θα θορυβήθηκε και δεν θα περίμενε τεράστια διαφορά από τους απέναντι, για να πανηγυρίσει! Ίσως για αυτό και ο Λιάγκας today την ώρα που σχολίαζαν το «Dancing» και την παρουσίαση του φέτος από τη Νομικού, μπουμπούνισε όλο νόημα, «Η μίμηση είναι κακό πράγμα»… Υποτίθεται το έλεγε για τη νεαρή presenter σε σχέση με την Μακρυπούλια, αλλά κόλλαγε κι αλλού!

Πιαστείτε από κάπου!
Την πιο καταπληκτική ερμηνεία των ποσοστών πάντως που έκαναν χθες τα πρωινά στις πρεμιέρες τους, την εκσφενδόνισε today το μπουμπούκι της Μελέτη, ο Θέμης Μάλλης! Βαστάτε διότι έχει πολύ γέλιο!

Ντόιν!
Εκεί που τα είχαν βάλει κάτω τα νούμερα και τα ανέλυαν, πετάει την ατάκα – ρουκέτα o τύπος ότι, «Η Πόπη Τσαπανίδου κατόρθωσε, παρά την πρεμιέρα των ψυχαγωγικών προγραμμάτων, να παραμείνει πρώτη ανάμεσα στις ενημερωτικές εκπομπές και μάλιστα με ποσοστό σχεδόν διπλάσιο από την δεύτερη εκπομπή»!…

Ο φύλακας άγγελος της Πόπης
Καλό! Αυτό κι αν είναι τέλειο! Το κατόρθωμα τής πρώην presenter τού Σκάι! Να την καμαρώνει… ο Θέμης Μάλλης! Ανεξέλεγκτη επιτυχία! Να προσπαθεί να της φτιάξει το προφίλ, μετά το στραπάτσο που έφαγε τη Δευτέρα με τα μονοψήφια, ποιος; Ο Θέμης Μάλλης της Μελέτη! Δηλ. σε φάση που να αναρωτιέσαι! Τι είναι χειρότερο! Να κάνεις μονοψήφια με το που εμφανίστηκε πρόγραμμα στα απέναντι σου channels, ή να σε στηρίζει βαρύγδουπα ο αρχισυντάκτης της μεσημεριανής αποτυχίας…; Ιδού η απορία!

Χωρίς λόγια!
Και για να το κάνουμε πιο λιανά, πάρτε μάτι τα νούμερα που σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου την Δευτέρα, στις πρεμιέρες των πρωινών Λιάγκα – Σκορδά και Κωστόπουλου: 9,5% στο γενικό και 6,7% στα νεανικά! Δεν υπάρχει η γελοιότητα του να υπερηφανεύεσαι για αυτές τις επιδόσεις!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα