Οι γκουρού και ο… ψυχοπονιάρης

Προμηθευτείτε ποπ κόρνια, πίτσες, κόκα κόλες και όλα τα… υγιεινά και αράξτε στους καναπέδες! Τις τιμάει τις αμερικανικές elections, το ελληνικό television! Έχεις «Ανατροπή» του Πρετεντέρη εκτάκτως today, ακολουθεί ολονύχτιος Παύλος Τσίμας, είναι και ο Παπαχελάς στον Σκάι, θα είχαμε και την κρατική, αν λειτουργούσε! Ας όψεται!

Ουπς! Άλλος άνθρωπος!
Ο οποίος John Πρετεντέρης… ομόρφυνε! Τον αναφέρει today

η Όλγα Τρέμη και νομίζεις ότι θα ακολουθήσει ο δικός του σχολιασμός, ξαφνικά όμως σκάει μύτη στο πλάνο η Σαράφογλου! Ντόιν!

Οι απόντες και οι παρόντες
Πάντως οι… άτυχοι της βραδιάς, είναι ο Φάνης Παπαθανασίου, ο Αλαφογιώργος και οι υπόλοιποι στην κρατική, που ήταν να παρουσιάζουν απόψε τον δικό τους μαραθώνιο, αλλά… τζίφος! Με την 48ωρη θα τους έχει έρθει νταμπλάς! Από αυτή την έννοια, τυχερός ο Τσίμας! Θα ξενυχτήσει που θα ξενυχτήσει, τουλάχιστον να έχει το μονοπώλιο!

Κουραστήκαμε
Πρεμιέρα έχουν αύριο και καλώς να εμφανιστούν, αλλά Jesus Christ μου ας πει κάποιος στον Γιώργο Λιάγκα να πάψει πια να κλαίγεται για το ότι έχουν μείνει μόνοι στη ζώνη, έχει νεκρώσει το πρωινό και είναι άνθρωποι χωρίς δουλειά! Το είπε μία, το λάλησε δύο, νισάφι presenter μου! Τις… τύψεις του, που αυτός έχει εργασία και άλλοι όχι, ας τις θυμάται όταν φωτογραφίζονται πλασάροντας την beautiful τους ζωή και όταν κάνουν εκπομπή! Το ότι τους κάνουν watch άνεργοι χωρίς στον ήλιο μοίρα!

Χμμμ….
Άσχετο και αδιάφορο, αλλά… α τσα της! Την έφαγε στην ιεραρχία τη Σάσα Σταμάτη ο μάγειρας Άκης! Πρώτα το όνομα του σεφ στο δελτίο του καναλιού και μετά της «φαρμακόγλωσσας»! Με την καλή έννοια πάντα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα