«Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ εργαζομένων ΜΜΕ»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Ώρα για είδηση και όχι κριτική… Το βράδυ της Πέμπτης «γεννήθηκε» η Οργάνωση «εργαζομένων ΜΜΕ» του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των διεργασιών για την αναδιοργάνωση των δομών του Κόμματος και τη δημιουργία του νέου ενιαίου Πολιτικού Φορέα! Άμεσος στόχος η ενεργοποίηση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ της χώρας (όχι μόνο του Κέντρου), δηλ. δημοσιογράφων, φωτοειδησεογράφων,

τεχνικών όλων των ειδικοτήτων κ.α. , ώστε να αναδείξουν και εκπροσώπους στην επικείμενη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Σχετικά υποβλήθηκαν αρκετές υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση και η σχετική ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου από 10π.μ έως 9μμ. στον 4ο όροφο του κτιρίου της ΑΥΓΗΣ στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Στη συνάντηση (εισηγήσεις έκαναν ο δημοσιογράφος Βασ. Μουλόπουλος και ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Δημ. Βίτσας) έδωσαν το παρών πολλοί παλαιότεροι και νεότεροι δημοσιογράφοι αλλά και εκπρόσωποι των άλλων ειδικοτήτων εργαζομένων στα ΜΜΕ, που εξέφρασαν απόψεις και προβληματισμούς σε μια μακρά ανοικτή, ελεύθερη και δημοκρατική διαδικασία, στην οποία αναδείχθηκαν προβλήματα, εκφράστηκαν αγωνίες για το μέλλον των ΜΜΕ και των εργαζομένων, διατυπώθηκαν ιδέες και προτάσεις για πολιτικής ή εργασιακής φύσεως θέματα κ.α.

Η ουσία είναι ότι ένας τόσο μεγάλος και σημαντικός χώρος και κλάδος εργαζομένων δεν μπορεί να μείνει ανενεργός ή αμέτοχος στη σημερινή κατάσταση και στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν τα Κόμματα και οι πολιτικοί φορείς σε μια Ελλάδα που πρέπει να διασωθεί και να αναγεννηθεί σχεδόν από το μηδέν!

Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν ότι έχουν θέση και υποχρέωση να καταθέσουν ιδέες, να συνεισφέρουν ειδήσεις και πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στα ΜΜΕ, να βοηθήσουν στην αναζήτηση λύσεων κ.α., χωρίς να απαρνηθούν ούτε τη δουλειά τους ούτε τη δεοντολογία και τους κανόνες της, έχουν χρόνο να πλαισιώσουν την οργάνωση εργαζομένων ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ζητώντας πληροφορίες από το Δημ. Στούμπο, που θα τον…εντοπίσουν μέσω της εφημερίδας ΑΥΓΗ. Η πρόσκληση και η πόρτα είναι ανοικτή για όλους! Ναι, αρκεί να βλέπουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος απέναντι στην κρίση, άλλος δρόμος για την κοινωνία και τον ελληνικό λαό!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα