Οργισμένος με Λιάπη…

Γιάννης Παπαγιάννης

Αναβρασμός επικρατεί στην οικογένεια των Καραμανληδων με τη συμπεριφορά του Μιχάλη Λιάπη.

Ολοι είναι εξω φρενών μαζί του, χρεώνοντας του οτι διέσυρε την οικογένεια με την απαράδεκτη συμπεριφορά του και οτι αποτελεί ντροπή για όλους ενας τέτοιος πολιτικός, που συμπεριφέρεται με αυτόν τον γελοίο τρόπο.

Περισσότερο εκνευρισμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του «S» είναι ο Κώστας Καραμανλής. Την ημέρα της σύλληψης του Λιάπη ήταν στο πολιτικό του γραφείο, βλέποντας συνεργατες και φίλους.

Μόλις ενημερώθηκε απο τον Γ. Αγγέλου, ανοιξε την τηλεόραση και έμεινε άναυδος με αυτά που εβλεπε και άκουγε.

Αμέσως αρχισαν να του τηλεφωνούν φίλοι και συγγενεις. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν τους ελεγε και πολλά. Οταν ομως εκλεινε το τηλέφωνο, δεν έκρυβε την οργή του.

Οργισμένος ηταν και ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο οποίος συνομίλησε με τον Κώστα Καραμανλή. Την ίδια στιγμή του τηλεφωνούσαν αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες οι οποίοι τα έχωναν αγρια στον πρώην υπουργό, οχι μονο γιατί εξέθεσε και τον ίδιο, αλλά και γιατί ρεζίλεψε τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, σπάνια μιλάει στο τηλέφωνο με τον εξάδελφό του και σίγουρα εχει μετανιώσει που τον είχε αξιοποιήσει στις κυβερνήσεις του ως υπουργό.

Από τη στήλη «Danger – Διαπλοκες» (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Keywords
Τυχαία Θέματα