Όταν ο Αυτιάς αποτριχώνει την τρόικα, οι ευχές του στον Κωστόπουλο και η μπηχτή στον Κανάκη

Ποιοι ανησυχούν από την επιστροφή του Αυτιά στο καθημερινό πρωινό;

«Πίστευες ότι τα μεγάλα σαλόνια των κεντρικών δελτίων θα έπαιζαν για μισθούς, συντάξεις και επιδόματα;» δηλώνει με νόημα ο Γιώργος Αυτιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «FULL LIFE» και στον Νίκο Νικητέα για να συνεχίσει, «Τα έφερε όμως έτσι η ζωή και γύρισαν όλα τούμπα! Θυμάμαι, όταν έλεγα ότι θα κοπούν οι μισθοί, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, μου έλεγε “τι είναι αυτά που λες!”. Κανείς τότε δεν μιλούσε γι’ αυτά… Οι περισσότεροι υμνούσαν το μνημόνιο,

μετά όμως ήρθαν τα δύσκολα!».

Στην ερώτηση τι έχει αλλάξει πλέον στην τηλεόραση, ο δημοσιογράφος απαντά κοφτά, «Κατ’ αρχάς, έπεσαν οι εγωισμοί! Δεν έχουν καμία σημασία οι πρωτιές… Επιτέλους, όμως, κάποιοι κατάλαβαν ότι υπάρχει κρίση και σταμάτησαν να μας αποκαλούν λαϊκιστές!».

Γίνεται γλαφυρός όμως, όταν ερωτάται για το πώς νιώθει, από τα 35άρια του πρωινού τα Σαββατοκύριακου να «προσγειώνεται» στα 14άρια του μεσημεριανού μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ: «Στις 12:00 το μεσημέρι ο κόσμος έχει μπουχτίσει από ενημέρωση – διότι έχουν προηγηθεί ο Παπαδάκης, ο Οικονομέας, ο Καμπουράκης- και προτιμά την ψυχαγωγία. Εγώ “παίζω” περικοπές μισθών, φόρους και την ίδια ώρα “απέναντι” έχουν στρώσει μια κυρία στον καναπέ και την ξυρίζουν! Τι θα προτιμήσουν; Τον Αυτιά που κάνει αποτρίχωση στην τρόικα ή την πιτσιρίκα στα τέσσερα; Βέβαια, είμαστε πρώτοι στις ενημερωτικές εκπομπές. Είναι χαρά μου όμως να έχω “απέναντι” τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον οποίο εύχομαι να περάσει γρήγορα η περιπέτεια που έχει, διότι έχει δώσει ψωμί σε κόσμο κι ας το έχουν ξεχάσει κάποιοι!».

Στην ερώτηση για το αν του λείπει το καθημερινό πρωινό, εξηγεί, «Η ζωή από μόνη της επαναφέρει την τάξη, ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Πίστευα ότι θα κλείσει το ALTER και θα βρεθώ στον ΣΚΑΪ ή πιο παλιά από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA “απέναντι” από τον Παπαδάκη; Οι μάχες με τον Γιώργο, όμως, είναι σαν τα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού!». Και εξηγεί γιατί υπάρχει αυτός ο μύθος: «Ο Παπαδάκης είχε ένα μαγαζί με 100 πελάτες. Άνοιξα “απέναντι” το δικό μου και πήρα τους 50! Εσύ τι θα έκανες, θα με αγαπούσες ή θα με είχες με το τουφέκι; Η πλάκα είναι ότι ανησυχούν πολλοί μην πάω στο πρωινό!».

Τέλος στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει τα σατιρικά βίντεο, βρίσκει την ευκαιρία να πει για τον Αντώνη Κανάκη, «Είναι σπαρταριστά, γελάμε με την ψυχή μας! Τα έχει η Τσέγκου στο γραφείο και τα βλέπουμε… Κάποιες φορές τα παίζω και στην εκπομπή! Είναι καλά παιδιά όλοι τους. Με τον Κανάκη είμαστε φίλοι και με τον Θέμο ξεκινήσαμε μαζί στο ρεπορτάζ! Ο Θέμος πέρασε πολλά, αλλά και ο Κανάκης περνάει πολλά, κουράζεται τα καλοκαίρια με τις ρακέτες!».

Keywords
Τυχαία Θέματα