Πήρε δάνειο το Mega και άρχισε τις σπατάλες – Γαργάρα ο Alpha τα λογοκριμένα πλάνα

Αχ βρε Αία! Αχ βρε Mega! Κουβαρντάδικο channel! Πέρασαν τα πάνδεινα για να πάρουν το δάνειο, είχαν και τον ΣΥΡΙΖΑ να τους καταγγέλλει, δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τα money και αρχίσανε τις σπατάλες! Διότι τι τον ήθελαν τον Τσιγουρή βρε guys μου στα ξένα; Και τον Βαλασόπουλο τι τον έχουμε! Μπρίκια κολλάει!

Λύθηκε το μυστήριο
Ορίστε πάντως! Αποκαλύφθηκαν προς τι τα χαμόγελα και οι χαρές του Τσιγουρή τις προάλλες, με τα μαντάτα του

ταξιδιού του Τσίπρα στον Σόιμπλε! Τον έστειλαν ταξιδάκι! Εκσφενδονίστηκε ο ρεπόρτερ today από Βερολίνο! Μεγάλες στιγμές! Να κάνει watch ξαφνικά τη φάτσα του μπροστά από την Πύλη του Βραδεμβούργου! Καρτ ποστάλι ο άτιμος!

Ραντζάκι στο στούντιο
Άσχετο. Η Λίνα Δρούγκα ξυπνάει… παρά δέκα; 14.00 εννοούμε! Διότι μπουμπουνίστηκε today για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, με ένα πρόσωπο, τουμπάνι! Πώς είσαι όταν ξυπνάς και τα μάτια θέλουν την ώρα τους να ανοίξουνε; Ε, κάντε το εικόνα στην ανκοργούμαν του Mega!

Περίσσεψε η υποκρισία!
Οποία υποκρισία! Οποία όμως! Δεν έχουμε λόγια! Θυμάστε προ ημερών που γράψαμε για το απίστευτο του Alpha να κόψει ολόκληρη σκηνή από την ταινία με την Αν Χάθαγουει! Και γιατί το επαναφέρουμε στην κουβέντα μας today;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά
Διότι απλά guys μου όταν αυτό έγινε στην ΕΡΤ, στο αριστουργηματικό «Downton Abbey», σηκώθηκαν και οι πέτρες και σιχτίριζαν και με το δίκιο τους! Τώρα που ο Alpha κατακρεουργεί μία ολόκληρη σκηνή, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Και ερχόμαστε στο θέμα μας! Οποία υποκρισία!

Η κριτική των ψευτοκουλτουριάρηδων
Όλων των ψευτοκουλτουριάρηδων, ψευτοαριστερών και δεν συμμαζεύεται, που επιδεικνύουν με κάθε αφορμή την… ευαισθησία τους όταν πρόκειται για την ΕΡΤ – που για να μην παρεξηγηθούμε καλά κάνουμε και διαμαρτυρόμαστε γιατί όντως την πληρώνουμε, αλλά αυτό τι σημαίνει; Ότι την ίδια ώρα τα υπόλοιπα channels μπορούνε να μας αμολάνε ό,τι γουστάρουνε;

Μούγκα στη στρούγκα ο Alpha
Δηλαδή, για να το κάνουμε understood: Την ΕΡΤ την βάλαμε κατευθείαν στο ντάκο και της την πέσαμε, αλλά το κάθε αστροπελέκι στον Alpha μπορεί να απλώνει τη χερούκλα του και να πετσοκόβει; Και είναι οκ; Δεν τρέχει μία; Δεν θα απαντήσει τίποτα και κανείς; Δηλαδή γιατί στην ΕΡΤ έγινε σκάνδαλο και τον Alpha τι; Τον νομιμοποιούμε να κάνει ό,τι του κατεβαίνει στον εγκέφαλο; Οποία υποκρισία! Και again, οποία υποκρισία!

Δίψα για προβολή
Θα καλοκαιριάσει και ακόμα η Τσιμτσιλή θα μας αραδιάζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πώς αποκάλυψε στο στεφάνι της ότι είναι έγκυος. Ήταν πρωί, κατούρησε, έκανε το τεστ, τον ξύπνησε, μπλα μπλα μπλα… μπλα μπλα… μπλα μπλα! Και ήρθε ο 15 Αύγουστος!

Υ.Γ. Καλά το άλλο μην το σχολιάσουμε, που αποκάλυψε λέει το όνομα του μωρού της! Που ακόμα θέλει κάτι μήνες για να το γεννήσει! Jesus!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα