Πρώτη Χατζηνικολάου εχθές στο STAR για το γύρισμα του τρέιλερ

Στις 16 ή στις 23 η πρεμιέρα του νέου δελτίου

Στις 16 ή στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο δελτίο ειδήσεων του STAR. Ωστόσο η έναρξη του νέου δελτίου – όποτε τελικά ετοιμαστούν όλα, θα γίνει μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Με άλλα λόγια, οι παραπάνω ημερομηνίες αφορούν και στις πρεμιέρες της Πόπης Τσαπανίδου, Ελεονώρας Μελέτη, Τατιάνας Στεφανίδου

κ.ά.

Πάντως εχθές νωρίς το πρωί επισκέφθηκε το κανάλι ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά μετά τις διακοπές του, ανανεωμένος και με πολύ όρεξη, προκειμένου να συμμετάσχει στην δημιουργία του τρέιλερ των ειδήσεων. Το ίδιο συνέβη με τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Σταύρο Λυγερό. Σήμερα αναμένεται να γυριστούν τα πλάνα της Κάτιας Μακρή, του Γιώργου Κουβαρά και του νέου οικονομικού αναλυτή Κώστα Στούπα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες το νέο τρέιλερ του δελτίου ειδήσεων θα έχει έντονα global διάθεση.

Επίσης μετά την άφιξη της ρεπόρτερ Αννέτας Καββαδία που θα καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε με νέες συνεργασίες και το δίκτυο ανταποκριτών του καναλιού στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, δηλαδή, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Παρίσι και Λευκωσία, καθώς επίσης και στην Ουάσιγκτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα