Ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ το «Breaking Bad»

2,9 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Breaking Bad» που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ. Το συγκεκριμένο νούμερο αποτέλεσε και ρεκόρ τηλεθέασης στο σύνολο των επεισοδίων της συγκεκριμένης σειράς του AMC που έχουν προβληθεί, ενώ φυσικά κυριάρχησε και ανάμεσα στους πολύ σκληρούς ανταγωνιστές του στην prime-time ζώνη της Κυριακής (10 μ.μ.) αφήνοντας πίσω

του τις επίσης πολύ επιτυχημένες σειρές «Political Animals» του USA Network, «Longmire» του A&E και «The Newsroom» του HBO.

Το AMC έχει αποφασίσει να χωρίσει την πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως «η καλύτερη σειρά της τηλεόρασης», σε δύο μέρη. Συνολικά η σεζόν περιλαμβάνει 16 επεισόδια. Τις Κυριακές που ακολουθούν θα προβληθούν τα επόμενα 7 ενώ τα τελευταία 8 θα προβληθούν το 2013.

Στη σειρά που είναι γυρισμένη στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού, πρωταγωνιστεί ο Μπράιαν Κράνστον ως ένας καθηγητής χημείας που αποφασίζει να γίνει έμπορος μεθαμφεταμίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα