Στην κουζίνα ολοταχώς

Κάνουμε start με megalicious είδηση! Το Mega κλωνοποίησε την Καρχιλάκη! Αλήθεια! True! Το είδαμε με τα μάτια μας το Σάββατο το βράδυ στις ειδήσεις του καναλιού! Έβγαλαν στο section διεθνή μία μελαχρινή ονόματι Μαργαρίτα Βεργολιά, η οποία guys μου μίλαγε ολόιδια! Λες και το έκανε επίτηδες! 

Κρατάει η σκούφια μας
Και μιας και είμαστε στη Μεσογείων, να απευθύνουμε το huge ερώτημα. Ιορδάνη Χασαπόπουλε… τραβάμε κάνα ζόρι με τα ξακουστά και πανέμορφα χωριά της

Κρήτης; Ε; Οέο;
«Από το Βάμο και τις Βρύσες είναι κι αυτός; Δεν θα αντέξω!» ανεμοστροβίλισε το weekend, για τον Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ! Λίγα τα λόγια σου presenter μου για τη λεβεντογέννα! Έχουμε τις αδυναμίες μας! 

Πόση βλακεία  
Πώς τα λένε τώρα αυτά και δεν ντρέπονται από την κοροϊδία που τα εκσφενδονίζουν. «Τιμή μας» αποχαιρετούσε η Μελέτη βαρύγδουπα today την καλεσμένη της Δάφνη Μπόκοτα και την ευχαριστούσε ιδιαιτέρως για την παρουσία της στο πλατό, καθότι ξέρει ότι είναι και «επιλεκτική» και δεν εμφανίζεται εύκολα!
Ναι, την κάλεσε και ο Πρετεντέρης προχθές να πάει στην «Ανατροπή» αλλά την καπάρωσαν οι μεσημεριανοί στο Star! Τι πετάνε Jesus Christ μου… 

Γράφεται ιστορία
Άσχετα με τις πολιτικές αναφορές και τις ερμηνείες, απλά να το καταγράψουμε. Τα δύο πλάνα που χαράχτηκαν φέτος από τον president της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια! Το ένα με τα γιουχαΐσματα του στη παρέλαση, το second χθες, η έκφραση του όταν καθόταν στο ίδιο τραπέζι στο προεδρικό με τον Μιχαλολιάκο! Κορυφαίες TV ιστορικές στιγμές του! 

Και δεν του το ‘ χαμε
Και τώρα, ώρα να αποκαλύψουμε το παρασκήνιο! Της εισβολής της Ελένης Λουκά στο δελτίο του Mega, διακόπτοντας άρον άρον τη σύνδεση της Μαρίας Σπυράκη με την Όλγα Τρέμη. Δάχτυλος το situation, φως φανάρι! Του ρεπόρτερ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Τσιγουρή που ήθελε γρήγορα τα φώτα πάνω του, εκτοπίζοντας την συνάδελφο του! Ε ρε τον άτιμο! 

Με ρέγουλα
Άσχετο αλλά προσέξτε το. Τα φλιτζάνια που χτυπούν ντρίγκι ντρίγκι στο δελτίο του Mega τις τελευταίες days! Απομακρύνετε τα από τα μικρόφωνα! Διότι ηχούν ωσάν να βγαίνετε on air από την κουζίνα! Μόνο βρύση που δεν ακούγεται να ανοίγει!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα