Στις 17 Απριλίου κάνει πρεμιέρα το talk-show του Τζούλιαν Ασάντζ

Ο ιδρυτής του WikiLeaks ολοκλήρωσε τα γυρίσματα 12 επεισοδίων για την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, Russia Today. Πρόκειται για ένα talk-show με τίτλο «The World Tomorrow» (Ο κόσμος αύριο) στο οποίο ο Ασάντζ θα φιλοξενεί «εκλεκτές» προσωπικότητες από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, από τον κόσμο της διανόησης αλλά και ακτιβιστές και επαναστάτες.

Την είδηση επιβεβαίωσε σημερινή ανακοίνωση του WikiLeaks χωρίς να αποκαλύπτονται τα ονόματα των προσκεκλημένων. Όπως αναφέρει σήμερα ο Guardian, η εκπομπή θα μεταδίδεται και online, ενώ η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου στις 17 Απριλίου συμπίπτει με τη συμπλήρωση 500 ημερών από τον οικονομικό αποκλεισμό του WikiLeaks.

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Russia Today σχετικά με την εκπομπή του, ο Ασάντζ απάντησε σε όσους αμφισβητούν την ανεξαρτησία της φιλόδοξης εκπομπής του σε σχέση με τους δεσμούς της με το κρατικό κανάλι της Ρωσίας.

Σήμερα δημοσιεύτηκε στο YouTube και το πρώτο βίντεο για την προώθηση της εκπομπής «The World Tomorrow».

«Πολλά από τα θέματα τα οποία έχουμε προσπαθήσει να μεταδώσουμε δεν έχουν περάσει με ακρίβεια στα κυρίαρχα μέσα. Υπάρχουν πολλές καλές εξαιρέσεις αλλά όταν μιλάμε για διεθνή δίκτυα, στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο δύο που αξίζει να αναφέρουμε και αυτά είναι το RT (Russia Today) και το al-Jazeera» είπε ο Ασάντζ.  

Περήφανοι που φιλοξενούν το νέο πρότζεκτ του Ασάντζ δήλωσαν στελέχη του RT.

Keywords
Τυχαία Θέματα