Θαυμαστής των Radiohead πουλά το εισιτήριο της «άπιστης» συντρόφου

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται ότι σκέφτηκε ένας θαυμαστής των Radiohead, ο οποίος θέλησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του που τον απάτησε. Έβαλε αγγελία για να πουλήσει τα εισιτήρια που είχε αγοράσει για την πρώην του -και μια φίλη της- για την συναυλία του συγκροτήματος στο Λονδίνο.

Παραλήπτες της αγγελίας που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα αγγελιών «Gumtree»; Μόνο

«γοητευτικές γυναίκες».

Ο άνδρας -που υπέγραφε ως «Στου»- τονίζει στην αγγελία ότι πρόσφατα ανακάλυψε ότι στη διάρκεια της τριετούς σχέσης του, η σύντροφός του τον είχε απατήσει με δύο άλλους άνδρες.

«Είναι επομένως απαραίτητο ότι αυτοί που θα αγοράσουν τα εισιτήρια θα είναι γοητευτικά θηλυκά που θα βγουν μαζί μας φωτογραφίες στη συναυλία, φλερτάροντας» ανέφερε.

Ο άνδρας τελείωνε την αγγελία, λέγοντας: «Το σεξ μετά τη συναυλία είναι προαιρετικό, αν και επιθυμητό».

Δεν έγινε γνωστό εάν ο «Στου» βρήκε τελικά παρέα για τη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Η πρώην σύντροφός του μάλλον θα πρέπει να ταξιδέψει εάν θέλει να δει το συγκρότημα, καθώς η συναυλία των Radiohead ήταν η τελευταία επί βρετανικού εδάφους.

Ο «Στου» είχε, πάντως, τον δικό του θαυμαστή: ο Άαρον Πολ, πρωταγωνιστής της σειράς Breaking Bad, έγραψε ένα tweet στον λογαριασμό του στο Tweeter λέγοντας: «Όποιος και να είναι αυτός ο τύπος, σε παρακαλώ βρες με στους Radiohead. Κάθομαι στο πρώτο επίπεδο, στον τομέα 112, στη σειρά U. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω παρέα μαζί σου!»
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα