Την ώρα του Eurogroup ο Τσίπρας αφιέρωσε χρόνο σε 5 ιδιοκτήτες καναλιών που δεν πληρώνουν

Κι όμως λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου που όλοι οι έλληνες περίμεναν με κομμένη την ανάσα τα αποτελέσματα που ήταν συνδεδεμένα σε σημαντικό βαθμό με το μέλλον της χώρας… Στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους ιδιοκτήτες περιφερειακών σταθμών της Κεντρικής Μακεδονίας που είναι σε δικαστική διαμάχη με την Digea! Με άλλα λόγια, μετά την επικοινωνία Τσίπρα

Μέρκελ, ανάμεσα στο ελληνικό αίτημα για παράταση, στις πυρετώδεις διαβουλεύσεις και στα σενάρια προετοιμασίας της ΕΚΤ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ… ο πρωθυπουργός αφιέρωσε χρόνο να ακούσει 5 ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών που αρνούνται να πληρώνουν «ενοίκιο»! Φυσικά είναι δικαίωμά τους… Αλλά αν δεν πρόκειται για σουρεαλισμό, μόνο ως κίνηση τακτικής μπορούμε να το εκλάβουμε που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο παραπλάνησης των ευρωπαίων εταίρων, προκειμένου να δείχνει ο πρωθυπουργός άνετος και χαλαρός την ώρα του πολέμου!

The post Την ώρα του Eurogroup ο Τσίπρας αφιέρωσε χρόνο σε 5 ιδιοκτήτες καναλιών που δεν πληρώνουν appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα