Το country μας

Καλό! Πέσαμε πάνω του στο Facebook: «Κανόνισε Τσίπρα να μας διώξουν από την Eurovision, μόνο αυτό σου λέω». Funny! 

Ανάψτε και κάνα κεράκι  
Άσχετα με το αν τα βρίσκεις πετυχημένα ή νια νια και απλοϊκά, δεν θα σταθούμε εκεί. Αλλά στην καθημερινή τους, κουραστική αναπαραγωγή! Ο λόγος για τα βιντεάκια των Ράδιο Αρβύλα, που παίζουν εξαντλητικά τα πρωινάδικα και όχι μόνο. Με ευλάβεια

που σου κουδουνίζει τον εγκέφαλο! Jesus Christ η φτώχεια τους να εφεύρουν κάνα θέμα! Και κάθονται και προσκυνάνε για να γεμίσουνε τον TV χρόνο τους! 

Νέο σάρωμα
Μα εδώ θα τα χαλάσουμε! Θα σας κρατήσουμε μούτρα! Είναι δυνατόν viewers μου, να βγάζει όλη τη χρονιά φέτος κώλους μπούτια στήθη και ό,τι της βρίσκεται ποζάροντας στους παπαράτσι… και να μην θρονιάζεστε να την κάνετε watch; Για όνομα! Υπογραφή, φαν κλαμπ Μελέτη! 

Επιτυχίες
Ξανά μαύρα χάλια νούμερα για την Ελεονώρα, το πρώην… βαρύ πυροβολικό του Star. Κι ασήκωτο! Περιληπτικά το story, της επιτυχίας!
Έτρωγε τη σκόνη του Παπαδάκη καθημερινά, το απέδιδε στο ενημερωτικό ενδιαφέρον της εποχής, την πήγαν μεσημέρι και την αποτελειώνει η Μενεγάκη!
Και άντε τώρα τι να πεις! Τι να σκαρφιστείς στα interviews σου! Που κάνει η απίθανη και χειρότερα numbers από τη Ράλλη! 

Μίλησε η εμπειρία
Με την ευκαιρία, απορία. Η Σίσσυ Χρηστίδου, με τι κλίμακα μετράει; «Τα νούμερα της Ελεονώρας είναι πολύ καλά νούμερα, άσχετα αν η Ελένη είναι πρώτη, η Ελεονώρα κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα»…
Τάδε έφη today η τεραστίων προδιαγραφών presenter του Ant1! Δεν βλέπει τα χάλια της αυτή, που τους περνάει μέχρι και η Τσαπανίδου στον Σκάι, χύνεται να υπερασπιστεί τα 9αρια της Μελέτη! 

Δεν έχουμε λόγια
Το καλό σε αυτές τις τηλεπερσόνες τρομάρα τους, που είναι στην κοσμάρα τους και βουτηγμένες στη βλαχοματαιοδοξία, είναι αυτό το «άσχετα» που ανασύρουν ως επιχείρημα. Άσχετα που η Μενεγάκη είναι πρώτη, άσχετα που το «Πρωινό mou» τους ρίχνει μονίμως 15 μονάδες διαφορά, άσχετα που τους περνάει και η Τσαπανίδου!
Α ρε Μαρούσι με τις θεϊκές σου choices! Έγραψες πάλι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα