Τριήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο.

Την Πέμπτη 27.09.2012 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο προεδρείο της GUE στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα PHS 1C51), ενώ στις 15:00, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού

Κοινοβουλίου κ. Martin Schultz,  θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του και θα ακολουθήσουν κοινές τους δηλώσεις στις 16:30 (Paul-Henri Spaak Building, 9th floor, Grand Salon Protocolaire).

Την Παρασκευή 28.09.2012, ο πρόεδρος  θα βρίσκεται στο Βερολίνο όπου  θα συναντηθεί στις 18:00 στα γραφεία του Die Linke (Karl-Liebknecht-Haus, Kl. Alexanderstraße 28) με την ηγεσία του Die Linke και συγκεκριμένα με τους Gregor Gysi, Wolfgang Gehrcke και Diether Dehm.

Το Σάββατο 29.09.2012 είναι  προσκεκλημένος στο Συνέδριο του Ιδρύματος  Zeit – Stiftung  της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα  “The Future of Greece – The Future of Europe” («Το μέλλον της Ελλάδας – Το μέλλον της Ευρώπης»). Η ομιλία με  τίτλο “Could Euro(pe) survive without Greece?” («Θα μπορούσε το (η) Ευρώ(πη) να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα;») θα πραγματοποιηθεί στις 12:30. Το Συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Γάλλος διανοούμενος κ. Stephen Hessel.

Στην συνέχεια και ώρα 14:30 στο κέντρο του Αμβούργου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην καμπάνια του Die Linke για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου υπό τον τίτλο: “Umfairteilen”.
Πηγή: left.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα