BLACK ROCK ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ

The bond holder

Τραβάνε τα μαλλιά τους η Black Rock που ήρθαν να κάνουν την ανάλυση για τις ελληνικές Τράπεζες. Κοιτάζουν τα δάνεια και εκτιμούν ποια είναι βιώσιμα και πια όχι και έτσι θα υποχρεώσουν τις τράπεζες να ελαττώσουν το ενεργητικό τους έτσι ώστε να εχουμε μια πραγματική οικονομική εικόνα της τράπεζας.

dir="LTR">Τραβάνε τα μαλλιά τους με το τι βλέπουν.. Π.Χ δάνεια – σε γνωστούς αγνώστους που δεν μπορούσαν να αποπληρωθούν- γίνονται ως εξ ουρανού θαύματος καινούργιο δάνειο που αποπληρώνει το παλιό. Το καινούργιο δάνειο για τα δυο πρώτα χρόνια δεν έχει καμία πληρωμή (Grace Period) ( το έχετε δει αυτό σε ιδιώτη η σε μια μικρή επιχείρηση ) και το βάζουν στα βιβλία σαν ένα καινούργιο δάνειο που εξυπηρετείτε.  Όταν η Black Rock ζητά το επιχειρησιακό σχέδιο βάση του οποίου δόθηκε το καινούργιο δάνειο οι φάκελοι είναι άδειοι. Ναι τους έχουν αδειάσει.

Γι ‘αυτό η Black Rock σήμερα ανακοινώσε  ότι ούτε κούρεμα 75% ίσως δεν μας σώζει. Όπως λέει και ο φίλος ΠΠ είναι θέμα χρόνου ίσως εβδομάδων το τέλος της ταινίας - που κάποιοι από εμάς ξέραμε ποιο θα είναι- τι στιγμή που η σκέψη του ΔΝΤ έπεσε στο τραπέζι..

Αν κάνεις το κοιτάξει απλά ένα μήνυμα που ο απλώς πολίτης θα μπορέσει να καταλάβει είναι¨

§       Φάγατε  τις αποταμιεύσεις του κόσμου μέσα από το χρηματιστήριο

 

§       Φάγατε αδειάζοντας τα συνταξιοδοτικά ταμεία

§       Φάγατε τρώγοντας τις καταθέσεις μας

Χωρίς αποταμιεύσεις, εύρωστα συνταξιοδοτικά ταμεία και μη υγιής τράπεζες μια χωρά δεν έχει καμία άλλη ελπίδα από το να πάρει μια λευκή κόλα χαρτί και να αρχίσει από την αρχή. Είναι η μονή ελπίδα για τα παιδιά μας.

Όσο για αυτούς δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη τιμωρία από ότι η ιστορία θα τους θυμάται σαν Εφιάλτες του οικονομικού πολέμου διότι για την δικής τσέπη προδώσαν το μέλλον των παιδιών μας.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Olympia