Αδιάβαστοι και πάλι

22:32 6/4/2012 - Πηγή: Olympia


Η αντιμετώπιση σοβαρών κοινωνικών και εθνικών προβλημάτων με προεκλογικές λογικές και πρακτικές όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα αντίθετα δημιουργεί σύγχυση και αποπροσανατολισμό.
Τέτοιο φαινόμενο είναι η ξαφνική απόφαση του κ.Χρυσοχοίδη υπουργού Προστασίας του Πολίτη να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης προεκλογικά, γνωρίζοντας ότι ο χρονικός ορίζοντας της θητείας του ως αρμοδίου υπουργού δεν πρόκειται να υπερβεί τις 45 ημέρες.
Το ερώτημα που ανακύπτει σε κάθε νοήμονα συμπολίτη μας είναι εύλογο, στόχος είναι η επίλυση του προβλήματος ή συνδέεται άμεσα με την υποψηφιότητα του

υπεύθυνου
υπουργού στην Αθήνα.
Η απάντηση είναι εύλογη και αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την επιπολαιότητα των ενεργειών της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του αρμοδίου υπουργού, σε τόσο σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.
Δυστυχώς 2,5 χρόνια τώρα και ενώ η κατρακύλα της χώρας συνεχίζεται, η κυβέρνηση και τα στελέχη της δεν έχουν κατανοήσει την απέχθεια του κόσμου.
Η μικροπολιτική και οι κοντόφθαλμες θεωρήσεις συνεχίζονται και στο βωμό των προεκλογικών αναγκών θυσιάζονται ξανά βασικά συμφέροντα των πολιτών.
Ο μεταναστευτικός νόμος Ραγκούση απέτυχε, η Ελλάδα με τις λανθασμένες προβλέψεις του έγινε πόλος έλξης δυστυχισμένων ανθρώπων απ’όλο τον κόσμο.
Το πρόβλημα καθημερινά διογκώνεται και η υπεύθυνη πολιτική πού θα διασφαλίζει τα συμφέροντα και την ασφάλεια των πολιτών, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αξιοπρέπεια και τις ιδιαιτερότητες των μεταναστών είναι μονόδρομος

Γιώργος Βερναδάκης
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ
στη Β΄ Αθηνών
τ πρόεδρος οαεδ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα