Άλλη μία λίστα υπουργών που ελέγχονται από τον ΣΔΟΕ. 7 άτομα (από τα 45 όμως…)

Με τίτλο: “Η Φεβρωνία και οι 7 υπουργοί!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία κάνει λόγο για “έγγραφο-φωτιά του ΣΔΟΕ προς τη Βουλή”. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews: “η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών ανοίγει με κατεπείγουσες διαδικασίες τους λογαριασμούς των 8 πολιτικών και συγγενικών τους προσώπων και “ξεσκονίζει” τα πόθεν έσχες τους”. Στο μικροσκόπιο των Αρχών -όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα- είναι η

Φεβρωνία Πατριανάκου και οι: Γιάννης Ανθόπουλος, Γιώργος Βουλγαράκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Τάσος Μαντέλης, Γιάννος Παπαντωνίου, Αρης Σπηλιωτόπουλος και Απόστολος Φωτιάδης.

σσΟ: Καλά θα κάνει ο διοικητής του ΣΔΟΕ να δώσει την επίσημη λίστα που είχε συνταχθεί στις 30/8 για να τελειώνει αυτή η αποσπασματική παράθεση ονομάτων αλλά και κάποιες ανακρίβειες. Στην εν λόγω λίστα για παράδειγμα, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Ν. Κακλαμάνη, όπως δεν υπήρχε και το όνομα του Πάνου Καμμένου που είχε βγει παλαιότερα.
Αντίθετα, υπάρχουν κάποιοι κουμπάροι δημοσιογράφων, που “χάθηκαν” στον δρόμο για την δημοσίευση. Εάν δεν τον κάνει επίσημα ο ΣΔΟΕ, θα το κάνουμε εμείς, χωρις να περιμένουμε την επαναληπτική δίκη Βαξεβάνη.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα