Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο του Μαραθώνα και τη δημοτική αρχή

14:46 15/1/2012 - Πηγή: Olympia
 ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ Δ. ΔΑΜΑΣΚΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!!

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Σε λίγο, θα πρέπει να πάρουμε τα βουνά. Η Δημοτική Αρχή του Μαραθώνα και κυρίως ο Δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος, που…”κόπτεται” (επικοινωνιακά) να μην γίνει το έργο του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό
εγκαλείται σήμερα, να αποδείξει και ουσιαστικά, ότι …”ο αγώνας του” δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό

παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Δαμάσκος, δεν χρειάζεται συστάσεις.
Χρόνια τώρα, με την εμπειρία και τις επιστημονικές γνώσεις του, έχει αποδείξει το ατελέσφορο και το εγκληματικό του έργου.
Μια από τις ενέργειές του και πρωτοβουλίες του, ήταν να ζητήσει από εταιρεία Γεωτρήσεων, να προχωρήσει σε γεωολικές έρευνες, που θα  απεδείκνυαν περίτρανα, ότι το έδαφος είναι τελείως ακατάλληλο για ΧΥΤΑ. (πλέον των άλλων επιπρόσθετων στοιχείων, όπως την ύπαρξη ρεμμάτων, το σεισμικό του χ΄φρου κλπ).
Με δικά του χρήματα, ο Δημήτρης Δαμάσκος, υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Γεωτρήσεων, προκειμένου να εξεκινήσει η γεωλογική έρευνα.

Και εδώ παρενέβη  η Πολεοδομια Περιφέρειας  Ανατολικής Αττικής, και δια του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου (που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ), φέρνοντας τυπικά προσκόμματα στην γεώτρηση. Μήπως ο κ. Ζούτσος πήρε… εντολές άνωθεν;;;;;Η γεώτρηση δεν έγινε, η εταιρεία όμως, ζητεί από τον Δημήτρη Δαμάσκο, το ποσόν των 2.500 περίπου ευρώ, γιατί τα μηχανήματά της είχαν μεταβεί στο χώρο.

Αξίζει στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε, ότι το σύνολο της δαπάνης της γεώτρησης, δεν θα ξεπερνούσε το….”αστρονομικό ποσόν” των   4.500 ευρώ.
Κι όμως, ο Δημήτρης Δαμάσκος, ήταν αποφασισμένος να …
δώσει αυτό το ποσόν από την τσέπη του, προκειμένου να βάλει ένα ακόμα εμπόδιο στην καταστροφή του τόπου και της ευρύτερης περιοχης.

Αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης Δαμάσκος, δεν δύναται να καταβάλει το ποσόν των 2.500 ευρώ. Η τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, επηρέασε και τον ίδιο.
Σήμερα, μέσα από αυτή την ανάρτηση, και μετά την επιστολή που λάβαμε από τον Κυριάκο Γκίκα, τον άνθρωπο που μόνος του παλεύει ουσιαστικά εναντίον όλων αυτών των “πλοκαμιών” που κινούν τα νήματα στην επιβολή του έργου, έχοντας ως τεχνικό σύμβουλο τον Δημ/ητρη Δαμάσκο, και με την οποία επιστολή, γνωστοποιεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Δαμάσκος, υποχρεωνόμαστε να στείλουμε ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο του Μαραθώνα και στη Δημοτική Αρχή και να τους ΕΓΚΑΛΕΣΟΥΜΕ να αναλάβουν ως Δήμος τα έξοδα της γεώτρησης, και να προχωρήσουν όλες τις διοικητικές και νομικές διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η γεώτρηση, που θα αποτελεσει ισχυρό ατού για την συνέχιση του έργου.
Δεν είναι δυνατόν, να δίδονται 40.000 (σαράντα χιλιάδες) για να φτιαχτεί η ρεματιά του Βαρνάβ (και ας με συγχωρήσει ο φίλος Μιχάλης Αποστολόπουλος), και να μην δίδονται 4.500 ευρώ, για μια γεώτρηση και κυρίως, να αφήνουν την πρωτοβουλία σε έναν πολίτη. Παρεπμπιμπτόντως, έχουν γίνει οι απαραίτητες με

Keywords
Τυχαία Θέματα