ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓ ΓΕΛΜΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

22:57 12/2/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Σοφία

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

(Από την πρώτη Εθνοσυνέλευση στο πορνείο)

Τι έχει δει αυτή η χώρα ρε παιδί μου, από μεγαλεία μέχρι την απόλυτη ταπείνωση, τον εξευτελισμό και την συνειδητή υποδούλωση!
Από τον Πλαστήρα στον γιωργάκη, από τις Σουλιώτισσες στα κολλητήρια της «αμφίβολης σωτηρίας» μέσω του εξευτελισμού και της υποδούλωσης.
Από την Μπουμπουλίνα στον «ηρωισμό» της καλτσοδέτας…

Από τον Πλαστήρα μέχρι τον γιωργάκη της μαργαρίτας… Ο αδελφός του

Πρωθυπουργού Πλαστήρα έκανε αίτηση να εργασθεί ως εργάτης στο εργοστάσιο του Φιξ, ενώ ο αδελφός του γιωργάκη καβάλα στο προεδρικό αεροπλάνο με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων πήγαινε χλιδάτα στο Άμπου Ντάμπι και χρέωνε 28.000 δολλάρια την Πολεμική Αεροπορία για «καίτερινγκ»!
Ο Πρωθυπουργός Πλαστήρας πέθανε σε ένα ενοικιαζόμενο σπιτάκι πάνω στο στρατιωτικό κρεβάτι εκστρατείας, ο γιωργάκης που δεν ξέρουμε πώς θα πεθάνει, φρόντισε να ποντάρει με τα αδελφάκια του στην χρεωκοπία της Ελλάδος για να εξασφαλίσει ότι δεν θα λείψει ποτέ καμία χλιδή από τα κωλαράκια τους…

Από τον Αθανάσιο Διάκο στον ευάγγελο βουβουζέλο…
Από τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στο θόδωρο πάγκαλο.
(κάντε σύγκριση…..)

Από αυτούς που προτίμησαν να ανατιναχτούν ελεύθεροι στο Κούγκι, παρά να ζήσουν δούλοι (γιατί ήταν αδαείς), σ’ αυτούς που δεν χρειάστηκε να διαβάσουν το μνημόνιο για να το ψηφίσουν, γιατί είχαν μελετήσει καλά το μάθημά τους στα θρανία των κομμάτων και του συνδικαλισμού… και τό ’χαν πιάσει καλά το νόημα…
Η ελευθερία δεν δίνει μίζα!
Αλλά αυτό οι «αδαείς αγράμματοι» του ’21 δεν το ήξεραν! Ήταν πολύ απασχολημένοι να πολεμούν για να εξασφαλίσουν στον πάγκαλο την ευκαιρία να το μάθει και να τους περιφρονήσει για αυτό…

Από τα παιδιά που λιποθυμάνε από ασιτία στα σχολεία στους «βουλευτές» που 40.000 ευρώ μεταφράζονται σε τρεις (3) εξόδους για να περιδρομιάσουν ψαράκι!

Από αυτούς που έδιναν όρκους ζωής πάνω στη σημαία σ’ αυτούς που θεωρούν «αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε» κομπλεξικού ξευτίλα «να την καίει» και σ’ αυτούς που τη θεωρούν «πανί» που το «παίρνει ο άνεμος» προκειμένου να μην ενοχληθεί ο πισινός τους πάνω στην καρέκλα.
Απ’ αυτούς που πολέμησαν στο Μανιάκι, στο Καλπάκι, στο αλβανικό μέτωπο σ’ αυτούς που ψήφισαν τα δύο ανωτέρω ανθρωποειδή και τα κράτησαν στη βουλή μετά απ’ αυτά που είπαν!

Από τους «αδαείς» «αγράμματους» της ελευθερίας στους υπουργούς συνταγματολόγους της μίζας της διαφθοράς και της δουλείας που έζησαν μια ζωή με έξοδα των άλλων. ( Όχι, Βαγγέλη, δεν εννοώ σένα… εσύ είσαι μια λευκή, αιθέρια, περιστέρα)

Απ’ αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για να μπορούν να ορίζουν τον εαυτό τους και την ζωή τους, στους εμπόρους του έθνους που πουλάν όλη τη χώρα για να εξασφαλίσουν τη μίζα στην τσέπη τους.

Από το «ΟΧΙ» του Μεταξά, στο «μπάτε σκύλοι αλέστε» του παπαδήμου.

Από τον Τάσσο Παπαδόπουλο που δεν δέχθηκε να παραλάβει «ένα διεθ

Keywords
Τυχαία Θέματα