Χρυσοχοΐδης προς Ομπάμα: Θα στον δώσω στο πιάτο!

19:15 4/12/2011 - Πηγή: Olympia

chrisochoidisΜιχάλης Χρυσοχοΐδης Η κομματική γραφειοκρατία επιδιώκει την αδράνεια. Σήμερα όμως όποιος καθυστερεί ή δεν καταλαβαίνει ή έχει κρυφή ατζέντα.

56 minutes ago chrisochoidisΜιχάλης Χρυσοχοΐδης

Kινητοποίηση όλων των προοδευτικών κοινωνικών δυνάμεων γύρω από τη δημιουργία ενός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την έξοδο από την κρίση.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η δυναμικη παρέμβαση Χρυσοχοΐδη. Βλέποντας ότι τα ορφανά του ΠΑΚGermany και της Κλίντον ετοιμάζουν

λύσεις …αδαμάντινες, έδωσε στίγμα.

Σε χρόνο DT πήρε από τα πρακτικά της βουλής τα στοιχεία που κατατέθηκαν χθες και αφορούν τα γνωστά οικογενειακά γαϊτανάκια που προσπαθούν να τα εξαρθρώσουν μέχρι και οι …καμαριέρες!

Ειδικά τώρα που το credit event έρχεται για να τινάξει στον αέρα την κοινωνική πολιτική που ο Ομπάμα είχε δεσμευθεί να εφαρμόσει, η εικόνα εξαθλιωμένων Ισπανόφωνων και Αφρο την ίδια στιγμή που κάποιοι φίλοι της Κλίντον και του Στρως θα σκιζόντουσαν στο χρήμα, αρρωσταίνει τον πρόεδρο. Σε σημείο να του δημιουργεί δολοφονικές τάσεις. Για τα CDS μιλάμε που δεν τα ξέρει ο δικός μας.

Δεν είναι τυχαίο που ο ηγεμώνας αν και “τέως” συνεχίζει να διατηρεί φρουρά τριπλάσια από αυτή του Καντάφι. Δεν το κάνει για ένα μάτσο… κουμούνια, φασίστες και μαλάκες!

Ακόμα και αν η CIA θεωρεί τον Ομπάμα κάτι σαν “αναγκαίο κακό” ή παρένθεση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα νέγρικα σταγονίδια που θα έκαναν ορθοσκόπηση στο τσουτσέκι του Άρειου Μπιλ.

Φαινομενικά τα ναζιστικά σταγονίδια είναι αυτά που κάνουν κουμάντο διαχρονικά μετά τον θάνατο του Ανδρέα. Ο Μιχάλης όμως αποφάσισε να ρίξει μεγάλη ζαριά αφού ούτως ή άλλως από τους Μήζενς το μόνο δώρο ήταν η βόμβα που εξόντωσε τον φίλο και συνεργάτη του. Άρα το μενού “ηλιθίου φλαμπέ” που προσφέρει, δεν είναι μόνο για την εξουσία, έχει και το εκδικητικό μέσα του. Σκληρή φάρα οι πόντιοι. Το έχει διαμηνύσει άλλωστε στον Μπαράκ: Εσάς και εμάς έσερναν αλυσοδεμένους οι Οθωμανοί…

ΥΓ. Τα ανωτέρω αποτελούν συνωμοσιολογίες, όπως οι φήμες περί υπαγωγής της χώρας στο ΔΝΤ, πέρι απολύσεων ΔΥ, περί ακρωτηριασμών συντάξεων και μισθών, περί χαρατσίων σε ότι κινειται, περί διπλασιασμού του πετρελαίου θέρμανσης και άλλες παπαριές που έλεγαν οι οπαδοί του βούδα της Ραφήνας προκειμένου να αποτρέψουν την άνοδο στην εξουσία του…ΣΑΠ*!!

*Copyright του Κομαντάντε.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα