ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

15:33 8/1/2012 - Πηγή: Olympia

Για μία ακόμη χρονιά γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά του Νέου Έτους στην πλατεία μας με πυροτεχνήματα, κρασί, σαμπάνιες, βασιλόπιτα και πολλή μουσική, συντροφιά με τους γείτονες μας όχι μόνο από τον Αγιο Παντελεήμονα, αλλά και από την πλατεία Βικτωρίας, την Πλατεία Αμερικής, την Κυψέλη. Ο ιερέας της εκκλησίας μας πατήρ Μάξιμος καλωσόρισε το 2012, ενώ έψαλε τα κάλαντα μαζί μας με την αρχή του νέου χρόνου. Στην εκδήλωση προσκλήθηκε πλήθος πολιτικών όλων των κοινοβουλευτικών παρατάξεων, καθώς και αιρετοί του

Δήμου και της Περιφέρειας. Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή κο Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ κο Γιώργο Αποστολόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο κο Σκιαδά και τις διαμερισματικές συμβούλους του 6ου διαμερίσματος κα Διονά και κα Λυκούδη, οι οποίοι μας έκαναν την τιμή και παρευρέθηκαν στην γιορτή μας. Ευχαριστούμε επίσης τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Βαρελά και τον περιφερειακό σύμβουλο κο Κικίλια για τις ευχετήριες επιστολές τους καθώς και τον υφυπουργό κο Γεωργιάδη, τον βουλευτή κο Πλεύρη και τον δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κο Σοφιανό για τις ευχές τους. Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τον κο Αντωνόπουλο, αντιδήμαρχο πρασίνου, για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φρόντισε να μας στείλει για τις εορτές.

Επισημαίνουμε πως για τρίτη συνεχή χρονιά η γιορτή έγινε με τις συνεισφορές των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο ή άλλους φορείς.

Ευχόμαστε σε όλους ένα ευτυχισμένο 2012 με υγεία, δημιουργικότητα, πρόοδο και αγώνες ενάντια στο διάχυτο πνεύμα της μιζέριας που έχει κυριεύσει την πολύπαθη κοινωνία μας.

Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα